Locuri frumoase

Incepem vara cu preparate din Restaurantul La Nuci

aprilie 28, 2016

Restaurantul La Nuci iti face programul la final de primavara

Restaurantul La Nuci, avand o traditie de aproape un sfert de veac, te invita sa incerci ultimele preparate denumite Specials of the Week. Preparatele le poti gasi in locatie pana la finalul lunii aprilie.

O sa las aici cateva exemple de preparate, in caz ca esti curios despre ce este vorba: supa crema cu rosii coapte din gradina si ardei copti, aripioare de pui ca-n Texas servite cu cartofi prajiti, dar si noodles de pui cu legume si ulei de masline bio presat la rece.

Din secretele gastronomiei fusion

Chinezi iconsumau fidea (noodles) inca din anul 3000 i.Hr., in provincia Qinghai. Pe acea vreme, fideaua chinezeasca se facea din mohorsimei. Nu promit ca o sa gasesti reteta din China, nici n-ar fi recomandat, dar noodles-ul cu pui la restaurantul La Nuci contine doar legume crescute organic si cea mai buna fidea.

Stiai ca rosiile coapte contin enzime si alte substante active care ajuta muschiul cardiac? Concret, cercetatorii de la universitatea din Verona cred ca rosiile preparate in diferite moduri ajuta inima sa pompeze sange si contribuie la eliminarea toxinelor. Rosiile preparate in supe creme sau sosuri reduc ingrosarea arterelor iar cele mai sanatoase rosii coapte fara alte stimulente le gasiti in noua reteta La Nuci.

Si pentru ca vinul este preferatul nostru, gasim si „vinul casei”, dulce, sec, dar si coniac, rom sau whiskey.

Ingredientul secret – Uleiul de masline BIO presat la rece

Uleiul de masline LA NUCI este un produs BIO deoarece este presat la rece. Ce inseamna aceasta tehnologie? Fructele cu frunze se introduc intr-o cuva speciala unde rezulta o pasta densa prin strivire si centrifugare.

Concret, pentru obtinerea unui litru de ulei sunt necesare in jur de cinci kilograme de masline, iar metoda de presare la rece permite mentinerea gustului, a culorii si valorilor nutritive, uleiul de masline fiind singurul ulei ce poate fi consumat imediat dupa extragerea din fruct.

Incercam sa satisfacem zilnic cele mai exigente dorinte ale clientilor nostri si reinventam meniul pentru ca La Nuci crede ca o masa adevarata are nevoie de un plating creativ si de o explozie de arome. In 25 de ani am facut fata multor provocari dar nu ne oprim aici. In plus vorbim de un concept fusion cooking pentru ca trebuie stiut -Carnatii, muraturile, uleiul casei, sosurile, prajiturile, painea si, piesa de rezistenta a verii – Inghetata, toate sunt home made. Asta e cea mai mare dovada de incredere fata de client pentru ca si eu si familia mea servim aceleasi preparate pe care le servesc si clientii pentru ca aici locuim, aici e casa noastra” ne-a marturisit– Bogdan Cristea, manager al localului.

V-am facut curiosi? Va las si niste poze mai jos.

Restaurant La Nuci (4)

Restaurant La Nuci (5)

 

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

x
Sustine-ma cu un like!