Recenzii

Legea Noptii – Live by Night, un film scris si regizat de actorul principal

ianuarie 10, 2017

Legea Noptii – Live by Night 2016 este un film scris si regizat chiar de catre actorul care joaca rolul principal, Ben Affleck. „Legea Noptii” se petrece in era prohibitiei, in mijlocul anilor 1920. In acea perioada, traficul ilegal de alcool era la el acasa, iar bandele de gangsteri erau cele care conduceau totul. Oamenii legii nu mai aveau nicio putere, iar daca exista cineva care incerca sa faca dreptate, era rapid eliminat intr-un mod sangeror.

Joe Coughlin (Ben Affleck) este fiul inspectorului de politie din Boston, insa el insunsi este un infractor. Joe era atat de ambitios, incat a avut curajul sa se indragosteasca de amanta celui mai periculos mafiot, Albert White si sa isi riste viata pentru aceasta. Acest lucru l-a dus la unul dintre cele mai mari necazuri din viata, iar de aici filmul ia o intorsatura puternica.

Pe langa Ben Affleck si Jennifer Davisson Killoran, producator este si Leonardo DiCaprio, actor pe care mereu l-am admirat in capodoperele sale, iar acum ii admiram munca. Filmul merita vazut, mai ales daca esti pasionat de filmele care urmaresc linia fina dintre iubire, crima si putere.
Regia: Ben Affleck
Actori principali: Zoe Saldana, Scott Eastwood, Ben Affleck
Gen film: Crima, Drama
Durata: 128 minute

Filmul are premiera in Romania pe data de 13.01.2017 si este distribuit de catre Freeman Entertainment.

Trailer

Legea Noptii

Legea Noptii

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!