Inceputuri

10 Idei de afaceri pe care le poți desfășura de acasă

septembrie 22, 2019
sfaturi pentru persoanele care vor sa lucreze de acasa

10 Idei de afaceri pe care le poți desfășura de acasă

Cred că tuturor ne surâde ideea de a lucra de acasă, dar mai ales ideea de a fi propriul șef. Dacă vrei să începi propria afacere, nu ai neapărat nevoie de un buget uriaș pentru a închiria un spațiu, ci poți porni chiar cu o afacere desfășurată din confortul casei tale.

Cu aceste 15 idei de afaceri sper să te pot inspira să alegi cea mai bună soluție pentru tine. Fiecare dintre aceste afaceri poate fi o idee de business început cu buget mic, dar care va ajunge la un prag mare.

Înainte de a începe propria afacere, asigură-te că te regăsești în ceea ce faci, că îți place și că oferi oamenilor un produs sau un serviciu de care chiar au nevoie. Nu uita să te documentezi înainte de a începe propriul business!

1. Poți realiza bijuterii handmade

Dacă ești pasionată de bijuterii, realizarea unor astfel de accesorii și punerea lor în vânzare poate fi afacerea ideală pentru tine! Ai nevoie de puțin talent, de îndemânare, dar și de răbdare pentru a realiza bijuterii frumoase și unice.

Fiecare femeie este în căutarea unor accesorii unice, iar tu le poți oferi aceste produse! Dacă ești pasionată de ceea ce faci și îți place să creezi piese unice, o astfel de lanterna led te poate ajuta să vezi până și cele mai mici detalii și să realizezi bijuterii superbe.

Investiția inițială este foarte mică, astfel că nu ai nevoie decât de câteva materiale și de accesorii pentru a realiza bijuteriile: pietre semi-prețioase, piele, lănțișoare din inox sau argint, dar și de un magazin online pentru a le pune în vânzare.

2. Designer grafic

Dacă ești pasionat/ă de lumea online, poți apela la cursuri de designer. Apoi, vei putea începe să faci bani chiar din confortul casei tale. Designerii grafici sunt foarte căutați, dar și foarte bine plătiți.

3. Poți oferi consultanță

Fie că este vorba de consultanță în contabilitate, drept, economie, Social Media sau SEO, folosește-te de studiile pe care le ai și de specializările tale pentru a oferi consultanță. Acest lucru îl poți face și pe lângă job-ul pe care îl ai în momentul de față.

sfaturi pentru persoanele care vor sa lucreze de acasa

4. Manichiură cu ojă semipermanentă sau gel

Daca esti pasionată de unghii, trebuie să știi că aceste afaceri sunt din ce în ce mai populare. Inițial trebuie doar să investești în astfel de lampi, geluri și oje pentru a putea porni la drum, însă profitul poate fi și de peste 5.000 lei pe lună.

5. Fotograf de stock

Fotograful de stock își poate realiza propriul studio acasă. Pozele făcute aici pot fi apoi vândute online pe site-urile specializate de fotografie.

6. Marketing Afiliat

Dacă ești un creator de conținut online, te poți folosi de marketingul afiliat pentru a face bani în plus. Caută brand-uri cu care să colaborezi sau programe de afiliere potrivite pentru tine.

7. Servicii de corectare

Dacă ai un ochi de vultur, atunci poți căuta companii cu care să colaborezi, oferindu-le servicii de corectare/proofreading.

sfaturi pentru persoanele care vor sa lucreze de acasa

8. Manager de conturi în Social Media

Dacă ești pasionat de Social Media, atunci poți căuta agenții cărora să le propui un astfel de serviciu. Prezența online este extrem de importantă pentru branduri în zilele noastre, iar acest lucru poate fi o idee de afacere pe care să o desfasori de acasă.

9. Programator

Programatorii nu trebuie neapărat să se trezească zilnic la o ora fixă și să se ducă la birou. Această idee de afacere poate fi desfășurată și de acasă.

10. Asistent Virtual

Există firme sau persoane fizice care caută asistenți virtuali. Te poți ocupa de programarea întâlnirilor sau de alte task-uri de acest gen.

 

Poți începe și tu propria afacere chiar din confortul casei tale, dar important este să îți dorești!

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!