Învățăm

10 Motive pentru care să alegi un brad artificial de Crăciun

noiembrie 28, 2018
brad artificial de Craciun

Sărbătorile se apropie din nou, dar anul acesta nu simt acea bucurie pe care am simțit-o mereu. S-au întâmplat mai multe lucruri anul acesta, lucruri care nu mă lăsa să mă bucur ca un copil de sărbători, însă acest lucru nu înseamnă că nu ne pregătim de Crăciun cum se cuvine. Facem bradul, decorăm casa și ne pregătim sufletește să întâmpinăm cea mai așteptată sărbătoare din an.

Dacă până acum alegeai să cumperi brazi naturali, iată 10 motive pentru care ar trebui să alegi un brad artificial anul acesta, de Crăciun!

1. Sunt ecologici

Am văzut o mulțime de persoane care încă optează pentru brad natural de Crăciun. Majoritatea brazilor artificiali sunt făcuți din PVC, material care nu este biodegradabil, însă acesta nu este un argument destul de puternic pentru care ar trebui să alegi brazii naturali. Mai mult decât atât, există și brazi care sunt realizați din materiale biodegradabile, iar aceștia sunt perfecți pentru mediul înconjurător.

Un brad artificial te ține chiar și 10 ani, însă bradul natural se aruncă în fiecare an. Fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze faptul că dezastrul din păduri se petrece din cauza noastră. Așa că, vă invit să optați pentru un brad artificial anul acesta și să facem împreună un bine naturii și un bine nouă, oamenilor care avem nevoie de natură zi de zi.

Pentru ca un brad să crească 1,8 metri are nevoie de 10 ani. 10 ani pentru ca noi să îl împodobim două săptămâni și apoi să îl aruncăm cu nepăsare. Nu mai zic de oamenii care aruncă brazii în spatele blocului, sperând că de acolo o să se evapore.

2. Economisești timp

Cumperi o dată un brad artificial și mulți ani de acum încolo vei economisi o mulțime de timp pe care l-ai fi petrecut să cauți brad natural. Cu toții știm cât de aglomerată este perioada sărbătorilor. Alegeți să petreceți acel timp cu familia și să vă bucurați de momentele libere!

3. Poți găsi bradul perfect!

Toate persoanele care caută brad natural, caută un brad cât mai des, cât mai frumos și mai drept. Ei bine, dacă optezi pentru un brad artificial, poți avea și tu bradul perfect în casa ta!

4. Nu are nevoie de îngrijire!

Bradul natural se scutură, are nevoie de o temperatură mai scăzută pentru a rezista mai mult și ajunge să se usuce. Bradul artificial nu are nevoie de nicio îngrijire specială!

5. Îl poți găsi în diverse culori și dimensiuni!

Dacă bradul natural trebuie uneori tăiat ca să încapă în casă, cel artificial poate fi găsit în orice dimensiune vrei. De asemenea, bradul artificial poate fi cumpărat în orice culoare preferi.

6. Economisești bani

În loc să cumperi un alt brad în fiecare an, cumperi un brad artificial anul acesta și îl ai foarte mult timp. Anul viitor, vei avea mai mulți bani de cadouri!

7. Nu trebuie aruncat!

Bradul artificial poate fi depozitat în cutia sa și păstrat pentru anul viitor. Astfel, nu va mai trebui să te ascunzi de vecini atunci când arunci bradul. Protejezi mediul înconjurător, respecți flora și fauna, dar respecți și vecinii și nu faci mizerie în scara sau în spatele blocului.

8. Poți să îl ții în casă cât timp dorești!

Dacă vrei să ții bradul împodobit în casă până la sfârșitul lunii ianuarie sau până în februarie, o poți face. Un brad artificial va rămâne intact oricât timp dorești.

9. Îl poți păstra împodobit până anul următor!

Sună amuzant, nu-i așa? Ei bine, cunosc persoane care au destul spațiu de depozitare în pod și acolo păstrează bradul împodobit. Anul următor, nu mai pierd timpul și îl poziționează direct împodobit pe locul său din living.

Știu că una dintre plăcerile acestei sărbători este să împodobești bradul, însă există și oameni care nu au răbdarea necesară pentru a face acest lucru.

10. Este ușor de montat

Bradul natural nu se potrivește aproape niciodată cu suportul pe care îl ai. Ei bine, bradul artificial vine la pachet cu un suport și se montează rapid.

 

Există atâtea motive pentru care ar trebui să optezi pentru un brad artificial, însă cel mai important este că protejăm natura și mediul înconjurător.

Tu ce brad alegi anul acesta? 

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

sursa foto: Unsplash

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!