Ingrijire Ingrijirea unghiilor

14 Idei de design minimalist pentru unghii simple, elegante

august 7, 2018

Au trecut 4 ani de când am ales gelul pentru unghii. Eram atât de entuziasmată! Iubeam manichiura french încă de când eram mică, așa că nu mi-a fost greu să aleg primul model pentru unghiile mele: french alb, clasic, simplu, elegant.

Îmi doream și o lungime mai mare a unghiei, căci unghiile mele naturale mereu se rupeau. Am fost să îmi fac unghiile, iar rezultatul nu m-a dezamăgit deloc: aveam unghii frumoase, de o lungime perfecta, cu un model elegant, exact cum mi-am dorit.

Ca orice alt lucru, manichiura cu gel are atât avantaje, cât și dezavantaje.

Avantajele unghiilor cu gel

Unghiile îngrijite sunt o adevărată carte de vizită pentru o femeie.

1. Ai unghii îngrijite până la 3-4 săptămâni!

După 3-4 săptămâni, unghiile cresc și se vede o diferență inestetică la bază, însă până atunci unghiile tale sunt frumoase, gelul nu sare, iar manichiura rămâne impecabilă.

2. Poți avea pe unghii ce model vrei!

Mereu ai visat la modele simpatice, dar complicate? Cu ajutorul gelului, poți avea pe unghii ce modele dorești, oricât de complicate ar fi ele. Poți alege picturi sau chiar ștampile, în funcție de preferințele tale. Opțiunile sunt nenumărate!

3. Unghiile tale vor fi mai rezistente!

Dacă îți faci grji în privința faptului că unghiile tale se rup mereu, trebuie să știi că gelul îți întărește unghia. Ai grijă ca atunci când renunți la gel să apelezi la ajutor profesionist pentru a nu îți deteriora unghia.

4. Poți avea unghii lungi

Orice fată și orice femeie a visat, cel puțin o dată în viață, să aibă unghii foarte lungi, fără ca acestea să se rupă. Cu ajutorul gelului, acest lucru este acum posibil.

5. Modelele sunt deosebite și variate

Alege dintr-o mulțime de modele deosebite și variate. Poți alege peisaje, portrete, manichiura french, dar și multe alte modele.

De la un timp am început să ador modelele simple. Iubesc culoarea nude a unghiilor (nu mă satur de diferitele nuanțe de nude care există), dar îmi place și să apelez la modele simple, elegante, minimaliste. Am adunat o galerie foto cu modele simpatice, foarte simple, care sper să vă inspire și pe voi!

Dezavantajul manichiurii cu gel este că acesta îți dă dependență!

Odată ce ai văzut că unghiile tale pot să arate perfect, nu mai poți renunța la manichiura cu gel. Este practică, unghiile arătă mereu bine, nu se rup și pot fi oricât de lungi sau de scurte vrei, dar și în ce forma vrei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

sursa foto: Pinterest

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!