Recenzii

3 Filme ce apar în Noiembrie (2019) – Trebuie să le vezi!

octombrie 23, 2019
filme noiembrie 2019

3 Filme ce apar în Noiembrie (2019) – Trebuie să le vezi!

Luna noiembrie (2019) este o luna incantatoare in ceea ce priveste aparitiile pe marile ecrane. Urmeaza sa apara 3 filme extraordinare, filme pe care abia astept sa le vad si eu!

Bătălia de la Midway – 15 noiembrie

Titlul original: Midway
Gen: Acţiune, Razboi
Regia: Roland Emmerich
Scenariul: Wes Tooke
Producători: Alastair Burlingham, Roland Emmerich, Harald Kloser
Distribuţia: Woody Harrelson, Luke Evans, Patrick Wilson, Mandy Moore, Dennis Quaid, Ed Skrein, Aaron Eckhart, Nick Jonas,
Casa de producţie: AGC Studios, Entertainment One

O producție grandioasă, „Bătălia de la Midway” urmărește povestea adevărată a incredibilei victorii purtate de curajosii piloți și comandanți de pe flota americană care, deși depășiți numeric, au reușit să învingă un adverar incredibil de puternic.

Luptând pentru democrație și libertate, armata SUA a distrus flota japoneză în bătălia de la Midway, o confruntare epică purtată în aer și pe apă care i-a condus pe Aliați către victorie și a schimbat cursul istoriei în Pacific în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Bătălia de la Midway” are premiera pe marile ecrane din țară începând cu 15 noiembrie.

Trailer

 

La Cuţite – 29 noiembrie

Titlul original: Knives Out
Gen: Thriller
Regia: Rian Johnson
Scenariul: Rian Johnson
Producători: Ram Bergman, Rian Johnson
Distribuţia: Daniel Craig, Chris Evans, Toni Collette, Ana de Armas, EdiPatterson, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Christopher Plummer
Casa de producţie: Lionsgate

Realizat de prodigiosul scenarist și regizor Rian Johnson („Star Wars: Ultimul Jedi”), filmul „La cuţite” aduce un tribut poveștilor de mister în stilul genialei Agatha Christie, în care toată lumea e suspectă de crimă până la final când toate secretele vor fi dezvăluite.

Când renumitul scriitor Harlan Thrombey (Christopher Plummer) este găsit fără suflare în conacul său, imediat după cea de-a 85-a sa aniversare, curiosul și glumețul detectiv Benoit Blanc (Daniel Craig) este desemnat să investigheze cazul. Între familia disfuncțională a lui Harlan și angajații lui devotați, Blanc jongheaza printre secrete și jocuri de culise pentru a afla adevărul despre crima momentului.

 

Trailer

Doctor Sleep – 22 noiembrie

Gen: Thriller
Regia: Mike Flanagan
Scenariul: Stephen King, Mike Flanagan
Producători: Trevor Macy, Jon Berg
Distribuţia: Rebecca Ferguson, Ewan McGregor, Jacob Tremblay, Cliff Curtis, Kyliegh Curran
Casa de producţie: Warner Bros.

„Doctor Sleep” continuă povestea lui Danny Torrance, la 40 de ani după îngrozitorul lui sejur la Hotelul Overlook în filmul „The Shining”. Ewan McGregor, Rebecca Ferguson și Kyliegh Curran sunt protagoniștii acestui thriller supranatural, regizat de Mike Flanagan, după un scenariu realizat de el și bazat pe romanul lui Stephen King.

O producție Warner Bros. Pictures, thriller-ul „Doctor Sleep” are premiera pe marile ecrane din 22 noiembrie.

 Trailer

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!