Invatam

5 Modalități care te ajută să crești viteza telefonului tău cu Android

septembrie 23, 2018
viteza telefonului

5 Modalități care te ajută să crești viteza telefonului tău cu Android

Nimănui nu îi place un dispozitiv care se mișcă încet. Se spune că atunci când vrei să îți dai seama care este adevărata personalitate a unui om, tot ce trebuie să faci este să îi dai un laptop cu internet la viteza foarte mică. Într-adevăr, nu este deloc plăcut.

Același lucru se întâmplă și cu telefoanele. În vremurile acestea, viteza este extrem de importantă. De aceea, un telefon care se mișcă încet nu ne este deloc de ajutor, ba din contră, ne poate încurca.

Suntem obișnuiți să folosim telefonul în aproape orice moment al zilei. De multe ori mă văd pusă în situația în care cineva mă întreabă rapid: „Cum ajung în X loc?”. Atunci, scot telefonul, scriu adresa, iar minunatul Google îmi arătă imediat cu ce mijloc de transport se ajunge în acel loc și cât timp fac. Telefonul a devenit cel mai important accesoriu al meu.

Am pregătit aici 5 modalități care funcționează pentru a crește viteza telefonului tău cu Android!

1. Actualizarea sistemului de operare

De cele mai multe ori amânăm actualizarea stemului de operare al smartphone-ului și atunci pierdem la capitolul viteză și productivitate.

Tot ce trebuie să faci este să intri în meniul telefonului, la Setări -> Setările telefonului, apoi dai click pe -> Actualizează sistemul de operare -> Instalează acum.

Dacă nu ai suficient spațiu de memorie, intră pe accesorii telefoane de pe arsis.ro și alege să un card de memorie potrivit.

2. Scapă de aplicațiile pe care nu le folosești

Tindem să ținem o mulțime de aplicații pe care nu le-am mai folosit de mult. Intră în managerul de aplicații și dezinstalează-le pentru a nu ocupa memoria telefonului tău și pentru a crește viteza acestuia.

3. Evită widget-urile

Știu că sunt frumoase, atractive și ne încântă privirea, însă ele consuma o mulțime de resurse importante. Nu folosi widget-uri precum cele de update-uri, meteo sau știri pentru a crește viteza telefonului tău.

4. Renunță la wallpaper-urile Live

Un wallpaper Live, cu imagini frumoase și mișcătoare arată foarte bine, într-adevăr. Problema este că acestea îți suprasolicită atât procesorul, cât și memoria și placa video a telefonului tău.

Cauta o imagine de fundal simplă, iar telefonul tău se va mișca mult mai repede!

5. Curață datele păstrate în cache

Aplicațiile stochează mereu date în cache, însă atunci când memoria telefonului este aproape consumată, aceste date cache pot să afecteze.

Intră în meniul telefonului -> Stocare -> Spațiu de stocare telefon și apăsă pe Date din memoria cache. Apoi selectează Ok atunci când telefonul te întreabă dacă vrei să golești datele din memoria cache.

** Schimbă telefonul!

Uneori, telefoanele sunt mult prea vechi, iar memoria lor este plină și sistemul mult prea învechit. Atunci, nu poți decât să alegi să cumperi un alt smartphone. Eu recomand telefoane samsung de pe arsis.ro. Am ales și mereu o să aleg telefoanele Samsung datorită faptului că am încredere în acest brand, am fost mereu mulțumită, iar calitatea acestor telefoane este una superioară!

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

sursa foto: Pixabay

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!