Ingrijire Invatam

5 Motive care te vor convinge să optezi pentru un uscător de rufe

martie 29, 2023

5 Motive care te vor convinge să optezi pentru un uscător de rufe

Alegerea unui purtător de rufe îți va ușura foarte mult treburile din gospodărie. Acesta poate fi montat și deasupra mașinii de spălat, în acest mod economisind o mulțime de spațiu. Este un adevărat ajutor la casa omului, o soluție practică pentru orice locuință.

Alegerea unui uscător de rufe potrivit pentru tine se bazează pe mai multe criterii. Ne gândim la consumul de energie, dimensiunea uscătorului, nivelul de zgomot, dar și la design-ul acestuia, mai ales dacă vrei să îl montezi deasupra mașinii de spălat.

Alegerea unor astfel de uscătoare de rufe și combine frigorifice ne ajută să ne ușurăm viața prin intermediul funcțiilor inteligente pe care acestea le au.

Uscarea rufelor rapid și ușor

Uscătorul de rufe electric are din ce în ce mai multă popularitate în casele noastre deoarece a devenit accesibil, dar și ușor de folosit. Acesta nu trebuie racordat la nimic, ci doar trebuie băgat în priză. Uscătorul de rufe este extrem de utilă la casa omului.

Nu va mai trebui să întinzi rufele la uscat prin toată casa, tot ce trebuie să faci este să le bagi în uscător. Acestea vor ieși uscate, iar mirosul de balsam va fi mult mai impregnat în material.

Atenție! Este important să nu pui în uscător piesele vestimentare realizate din materiale prea subțiri sau cele pe care este menționat faptul că nu trebuie să fie uscate la căldură.

Atenționare smart atunci când uscarea este gata

Uscătoarele de ultimă generație au posibilitatea de a fi conectate la smartphone-ul tău. În acest fel, vei primit notificare pe telefon atunci când ciclul de uscare s-a terminat. În acest fel, vei putea să strângi rapid rufele pentru că acestea să nu prindă cute.

Poți purta hainele imediat

Nu va mai fi nevoie să calci unele piese vestimentare după spălare și uscare, astfel încât după ce se usucă ele vor fi gata de purtat.

Reducerea umidității

Pe timp de iarnă, foarte mulți dintre noi optăm pentru a întinde rufele prin casă deoarece afară temperaturile sunt mult prea scăzute. De acest lucru nu vei mai avea nevoie dacă optezi pentru un uscător de rufe. Mai mult decât atât, vei reuși să reduci și umiditatea din casă, nu doar mirosul de detergent și balsam.

Vei păstra hainele intacte o perioadă mai mare de timp

Expunerea la soare a unor piese vestimentare și țesături ceva mai delicate duce la deteriorarea materialului în timp. Acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optezi pentru uscarea pieselor vestimentare în uscătorul de rufe.

Acesta are programe speciale pentru rufe delicate, pentru pături și lenjerii, dar și pentru hainele bebelușilor.

Vezi scăpa de scame

Uscătorul de rufe te ajută nu doar să te bucuri de haine uscate într-un timp mult mai scurt, ci și de scame. Vei descoperi, după fiecare ciclu de uscare, că filtrul de scame trebuie curățat constant. Acesta se ocupă de curățarea hainelor tale, aspect extrem de important pentru igienă.

 

sursa foto: Unsplash

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!