Ingrijire

5 Trucuri care potențează aroma parfumului tău

ianuarie 25, 2019
parfum rezistent

Cred că nu există persoana căreia să nu îi placă mirosul unui parfum calitativ, elegant și care se asortează perfect cu ținuta. Dacă și tu ai descoperit deja care sunt aromele pe care le preferi, eu te ajut să le păstrezi pentru câteva ore bune sau chiar și pentru o zi întreagă.

Sunt convinsă că și tu îți dorești ca parfumul să reziste mai mult, iar aroma să nu îi dispară întreaga zi. Ei bine, află că există câteva trucuri pe care le poți aplica și tu pentru ca parfumul tău să fie rezistent pe parcursul întregii zile.

Trucuri pentru a face ca parfumul să reziste, iar aroma să fie potențată

1. Nu ține parfumul în baie

Știu că multe dintre voi aleg să țină parfumul în baie, însă acest lucru este greșit. Dacă îți dorești ca parfumul să fie rezistent, nu îl ține într-un mediu umed și cu mulți aburi. Căldura, umezeala, dar și lumina soarelui va afecta parfumul și calitatea acestuia.

Păstrează parfumul într-un loc răcoros, cu umbră, departe de lumina soarelui.

2. Un păr parfumat întreaga zi

Dacă îți place să ai și părul parfumat, aplică un puf de parfum pe perie și apoi piaptănă-ți părul. Nu aplica niciodată parfum direct pe păr.

3. Aplicarea parfumului la încheieturi

Zonele-cheie unde să aplici parfumul sunt: încheieturile mâinilor și chiar și în spatele genunchilor, dar și după ureche. Parfumul se va menține întreaga zi!

4. Aplică parfumul imediat după ce faci duș

Pentru ca aroma parfumului să reziste întreaga zi, aplică parfumul imediat după ce ai făcut duș, dar înainte să te îmbraci. Pentru a îi simți pe deplin aroma, aplică parfumul direct pe piele, nu pe haine.

Imediat după duș este un moment perfect deoarece aburii au deschis porii, iar parfumul se va fixa și va rezista întreaga zi.

5. Alege un parfum calitativ

Fie ca alegi parfumuri cu esențe lemnoase (acestea sunt cele mai rezistente), astfel de parfumuri Jimmy Choo sau cele marca Estee Lauder (care miros absolut fantastic), alege un parfum calitativ. Acestea sunt mult mai rezistente și, de cele mai multe ori aroma iese în evidență cu doar două sau trei pulverizări.

 

Cum te descurci cu o aromă prea potențată?

Ți-ai comandat un parfum online, însă ți-ai dat seama că aroma acestuia este prea puternică pentru preferințele tale. Nu este cazul să te panichezi! Poți pune în aplicare un truc foarte simplu: aplică un puf de parfum în aer, apoi treci prin norul de parfum ce tocmai s-a format. Astfel, vei mirosi bine, dar fără să existe acel efect de parfum mult prea puternic.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!