Ingrijire Invatam

5 Trucuri pentru un plus de siguranță al casei și familiei tale

august 24, 2022

5 Trucuri pentru un plus de siguranță al casei și familiei tale

Indiferent că pleci în vacanță sau că îți dorești ca locuința și familia ta să fie mult mai în siguranță, aceste sfaturi îți vin în ajutor.

Trăim într-o lume în care tehnologia ne permite să avem acces la o mulțime de informații, date, dar și multe alte lucruri. Am pregătit pentru tine 5 trucuri care te vor ajuta să fii puțin mai relaxat atunci când pleci în vacanță sau la birou.

Supravegherea video

Una dintre cele mai populare și accesibile tehnici la care apelează oameni pentru a își supraveghea locuința este supravegherea video. Astfel de camere de luat vederi pot fi poziționate în curtea sau în locuința ta, dar și în clădirile unde se lucrează.

Pont: Cu toate acestea, ai grijă să ții cont de regulamentul general privind protecția datelor, regulament care nu te lasă să dezvălui date care pot face posibilă identificarea unică a unei persoane prin anumite informații.

De asemenea, supravegherea video poate fi făcută și la autoturismul tău cu o astfel de camera auto.

Sistem de alarmă wireless

Un sistem de alarmă wireless este economic și versatil. Acestea detectează schimbările ce apar la nivelul locuinței cu ajutorul senzorilor. Senzorii detectează mișcarea și te avertizează atunci când aceasta se întâmplă.

Încuietoare smart

O încuietoare smart este cea mai sigură modalitate de a fii convins că nu îți poate nimeni forța încuietoarea.

Odată montată această încuietoare smart, vor putea intra în casă doar persoanele care știu codul secret al acesteia. Se pot monitoriza și orele când cineva a intrat sau a ieșit din casă.

Fă să pară că este cineva acasă

Persoanele care vor să intre cu forța în casa ta vor fi descurajate atunci când vor vedea că este cineva acasă. Pentru a face posibil acest lucru, tot ce trebuie să faci este să instalezi câteva sisteme de iluminat smart, sisteme pe care le poți controla de pe telefonul tău.

Nu uita de senzorii de gaz și fum

Atunci când vorbim despre riscuri, nu vorbim doar despre cei care ar putea să îți spargă casa. Pentru a merge liniștit în concediu, nu uita de emisiile de gaze ce pot apărea, inundațiile apărute în urma unor defecțiuni sau alte accidente.

Apelează la un detector de fum, dar și la un panou de control care te ajută să primești o notificare prin apel sau mesaj în cazul în care există vreo problemă.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!