Invatam

8 Lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei

iunie 25, 2019
ce nu trebuie sa lipseasca din geanta ta

8 Lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei

Nu cred că există femeie care să plece din casă fără să aibă geanta cu ea. Fie că pleci la birou, la cursuri sau la o întâlnire în oraș cu fetele, geanta este nelipsită din ținuta unei femei.

Astăzi, m-am gândit să îți prezint un articol cu 8 lucruri necesare care nu trebuie să lipsească din nicio geantă. Tu le ai?

1. Șervețele demachiante

Fetele care au tenul sensibil sau acnee ar trebui să aibă mereu cu ele un pachet de șervețele demachiante. Pe timpul zilei, praful se așează ușor nu doar pe față, ci și pe mâna cu care tindem să ne atingem mereu fața.

2. Un parfum pentru reîmprospătare

Orice femeie ar trebui să aibă la ea un astfel de parfum de calitate! Fie că alegi să te reimprospatezi în timpul zilei sau că seara ai o întâlnire și nu ai timp să ajungi acasă, un parfum trebuie să fie nelipsit din orice geantă!

Alege de AICI parfumul care ți se potrivește!

3. Plasturi

Uneori alegem să purtăm o perechi de pantofi noi, fără să ne dăm seama că aceștia ne pot face bătături. De aceea, câțiva plasturi nu trebuie să lipsească niciodată din geantă unei femei.

Sunt utili și pentru mici tăieturi, zgârieturi sau lovituri.

4. O pudră compactă

Pentru momentele în care vrei să îți reimprospatezi machiajul, pudra compactă este ideală!

5. Dezinfectant

Dezinfectantul nu trebuie să lipsească niciodată din geanta ta!

6. Crema de mâini

Crema de mâini este ideală pentru zilele friguroase de iarnă și nu numai! Cremele vin într-o varietate de parfumuri, astfel că le poți folosi și pentru a îți reîmprospăta mirosul. Sunt ideale în cazul în care ți-ai uitat parfumul acasă! Aplică puțînă crema pe încheieturi și te vei simți fresh!

7. Un baton energizant

Fie că nu ai avut timp să mănânci sau că te simți rău, un baton energizant este perfect pentru ține! Acesta te ajută să treci cu bine peste zilele aglomerate, în care nu ai avut timp să mănânci.

Alege să ai mereu în geantă ta un baton energizant, indiferent dacă mergi la birou sau ieși în oraș. Nu știi niciodată când ai nevoie de el!

8. Un elastic de păr

Zilele călduroase de vara nu ne permit să stăm mereu cu părul desprins. De aceea, un elastic de par este ideal pentru ține în aceste momente!

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!