Ingrijire

8 Secrete ale femeilor care intotdeauna miros bine

martie 29, 2022

O femeie frumoasă este mereu îngrijită! Bineînțeles că pielea fină, părul sănătos și strălucitor, cât și hainele sau accesoriile precum o bratara aur și cercei aur sunt alți factori importanți care alcătuiesc o femeie îngrijită și frumoasă, însă cine nu visează să miroasă frumos pe tot parcursul zilei?

Cu toții cunoaștem acea femeie pe care o admirăm pentru că mereu miroase frumos și pare că are mereu timp pentru ea însăși. Cine nu și-ar dori să fie ca ea? Ei bine, această este o întrebare retorică pentru că știm cât ne-am dori acest lucru.

Dacă ești de părere că un parfum bine ales poate fi tot ceea ce ai nevoie pentru a mirosi mereu bine, află că mai există o mulțime de trucuri pe care să le folosești. În articolul de astăzi o să îți prezint 8 dintre ele:

1. Aleg parfumul potrivit

În timp ce noi alegem parfumul după miros, aflăm că un secret este alegerea lui și după origini. De exemplu, în timp ce un parfum cu arome citrice miroase foarte bine dar nu persistă, unul cu esență de lemn de santal este alegerea potrivită, deoarece miroase bine pentru o perioadă mai mare de timp.

2. Folosesc mai multe parfumuri sau creme frumos mirositoare

Nu este suficient să folosim doar clasicul parfum. Un șampon în care adăugăm o esență frumos mirositoare sau o cremă de zi care ne face pielea să miroasă frumos, sunt doar câteva dintre trucurile pe care femeile le folosesc pentru a mirosi bine pe tot parcursul zilei.

3. Știu unde să pulverizeze parfumul

Zonele calde ale corpului precum stomacul sau pieptul, cât și în spatele genunchilor sau urechilor sunt perfecte pentru a aplica parfumul.

4. Nu freacă încheieturile după aplicare

Deși suntem tentate să facem acest lucru, nu este bine să frecăm încheieturile după ce aplicăm parfumul deoarece acesta va persista mult mai puțin.

5. Știu când să-l aplice

Momentul perfect pentru a aplică parfumul este exact după ce faceduș, când pielea este încă umedă. Umiditatea păstrează mirosul pe piele pentru mai mult timp.

fata care se machiaza

6. Păstrează pielea hidratata

Este necesar să ne hidratăm folosind crema pentru că această, pe lângă mirosul frumos pe care ni-l oferă, ne ajută să păstrăm și aromă parfumului nostru preferat pe piele.

7. Păstrează parfumul în condiții bune

Expunerea la căldură și umiditate a parfumului nu este tocmai potrivită pentru sticluțele noastre. Evita să ții parfumul în baie și încearcă mai degrabă să îl păstrezi în locuri răcoroase și uscate. De exemplu, le poți depozita pe un dulap înalt care nu este poziționat aproape de calorifer sau de o altă sursă de căldură.

8. Reaplicarea pe parcursul zilei

Pentru un aer fresh, nu uităm să ne reîmprospătam cu câte un puf. Pentru acest lucru, puteți păstra în poșetă o sticluță mică de parfum, care să va ajute în orice moment.

 

 

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!