Recenzii

Adrenalină, emoții, acțiune și suspans în filmul Văduva Neagră – Black Widow

iulie 8, 2021

Adrenalină, emoții, acțiune și suspans în filmul Văduva Neagră – Black Widow

Cu mâna pe inimă vă spun că prima vizionare de presă post-pandemie mi-a depășit așteptările. În filmul Văduva Neagră, Scarlett Johansson nu joacă doar un rol principal impecabil de spion expert în arte marțiale, ci este și producător executiv.

Frumoasa actriță este Natalia Alianovna „Natasha” Romanov, o eroină cu superputeri ce trebuie să lupte împotriva unei conspirații ce amenință toți bebelușii (fetițe) abandonați din întreaga lume. Cu abilitățile ei excelente reușește să se infiltreze în „Camera roșie – The Red Room”, iar de acolo acțiunea devine plină de adrenalină și suspans.

Vizionarea filmului în IMAX te face să simți că ești parte din aventură, ceea ce explică și faptul că am reușit să dau popcorn pe jos. Pe mine m-a impresionat atât filmul, cât și peisajele superbe din Norvegia, una dintre țările în care Natasha se ascunde în drumul ei. Acțiunea are loc după evenimentele din Captain America: Civil War, atunci când Natasha e forțată să își infrunte trecutul.

Black Widow 2021 – Văduva Neagră

Nu eram o fană a filmelor Marvel, însă din experiență vă spun că lucrurile se pot schimba rapid după doar o vizionare. Fani sau nu, vă recomand să vedeți filmul Black Widow 2021 – Văduva Neagră. Apare din 8 iulie 2021 pe marile ecrane.

Regia: Cate Shortland

Actori principali: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz

Trailer

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!