Ingrijire Ingrijirea tenului

Am încercat produsele din gama Sebium de la Bioderma

octombrie 9, 2018
Produse din gama Sebium de la Bioderma

Mă tot țineam de ceva vreme să vă povestesc despre aceste produse, dar am zis să mai aștept să îmi fac o părere bazată pe o perioadă mai mare de timp.

Am încercat produsele din gama Sebium de la Biodermă și anume: Gelul spumant Sebium și Soluția micelară care elimină machiajul și curăță tenul.

Despre Gelul spumant Sebium Bioderma

Gelul spumant l-am achiziționat în varianta de 500 de ml pentru că mi s-a părut mai rentabil ca și preț. La 500 de ml am dat pe el aproximativ 47 de lei, iar la 200 de ml era undeva la 37 de lei și mi s-a părut mult mai ok să cumpăr varianta la 500 ml.

Gelul spumant Sebium promite că reduce secreția de sebum și chiar o face, eu având un ten gras. Are o formulă de curățare foarte blândă, nu conține coloranți și îmi place la sticlă că are pompiță. Mie mi se pare extrem de folositoare această pompiță pentru că mereu mă chinui atunci când vine vorba de desfăcut recipiente cu gel de curățat sau gel de dus, având mâinile ude.

Eu îl folosesc în fiecare dimineață, iar apoi aplic o cremă hidratantă. Momentan folosesc o cremă de la Vichy de care nu sunt foarte încântată pentru că se prea potrivește cu tenul meu.

Despre Soluția micelară Sebium Bioderma

Soluția micelară este creată atât pentru pielea mixtă, cât și pentru pielea grasă, cu imperfecțiuni. Până acum nu m-a impresionat nicio apă micelară în ceea ce privește îndepărtarea machiajului de la ochi și, din păcate, nu a făcut-o nici această soluție de la Bioderma.

Îmi place pentru că toate soluțiile micelare pe care le-am folosit până acum îmi uscau tenul, iar asta nu o face. Știu, este ciudat. Am tenul gras, dar imediat după aplicarea soluției micelare sau a gelului de curățare, tenul meu devenea foarte foarte uscat până când îmi aplicăm crema hidratantă.

Soluția micelară Sebium Bioderma este îmbogățită cu agenți de purificare, gluconat de zinc și sulfat de cupru, Sebium H2O ajutând la limitarea secreției glandelor sebacee din piele.

La fel ca și gelul spumant, soluția micelară am achiziționat-o în varianta mare, la 500 de ml pentru că o folosesc cam de 3 ori pe zi și nu mi s-a părut mare „afacere” să cumpăr varianta la 250 de ml. La fel, diferența era cam de 10 lei, iar cantitatea dublă.

Concluzie: Ambele produse reglează cantitatea de sebum, așa cum promit (pentru ten gras, nu știu ce se întâmplă la tenul uscat), simți o senzație de prospețime după ce le folosești și curată blând tenul.

Încă nu am găsit o apă micelară care să îndepărteze machiajul de la ochi fără prea mari bătăi de cap, însă cred că o să optez pentru o cremă demachiantă specială pentru ochi. Voi ce recomandări aveți?

Ați încercat aceste produse? Cum vi se par? Aștept părerile voastre în secțiunea comentariilor de mai jos!

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!