Recenzii

Am văzut „Cod Roșu în Serviciile Secrete” cu Gerard Butler și Morgan Freeman

august 28, 2019
Cod Roșu în Serviciile Secrete

Am văzut „Cod Roșu în Serviciile Secrete” cu Gerard Butler și Morgan Freeman

Dacă va plac filmele de acțiune, dacă îi admirați pe marii actori Morgan Freeman și Gerard Butler, atunci trebuie neapărat să vedeți următorul film din seria ,,Fallen”: ,,Cod Roșu în Serviciile Secrete”.

Fanii filmelor de acţiune au acum ocazia să fie primii care văd cel mai nou film cu Gerard Butler, ,,Cod Roșu în Serviciile Secrete”.

Pe lângă ocazia de a vedea filmul în exclusivitate absolută în România, filmul oferă scenariul perfect pentru a petrece o seară reuşită alături de prieteni, la cinema, cu premii şi adrenalină pe măsură.

De această dată Gerard Butler este protagonistul unei noi misiuni aparent imposibile în filmul de acţiune ,,Cod Roșu în Serviciile Secrete”, unde îl interpretează pe agentul secret Mike Banning (Gerard Butler).

,,Sunt de-a dreptul entuziasmat de revenirea mea în filmele din seria ,,Cod Roşu”. Mi-a plăcut posibilitatea de a duce personajul la un alt nivel. Chiar dacă aparent Mike Banning corespunde tiparului de ,,băiat rau”, el este de fapt un individ extrem de uman, care de-a lungul filmului se face cunoscut în profunzime. Mai mult de atât mi-a plăcut că el se lasă descoperit cel mai bine în cadrul scenelor pline de
acţiune, aşa că dacă ar fi să concluzionez, pentru mine ,,Cod Roșu în Serviciile Secrete” este un film: brutal, nebunesc, plin de scene de luptă epice şi în acelaşi timp o poveste dramatică şi plină de umor”, a concluzionat Gerard Butler.

În urma unui atentat asupra Preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Banning devine suspectul principal şi are de înfruntat atât autorităţile care l-au dat în urmărire generală, cât şi propria lui agenţie. Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați. Mereu cu un pas înaintea FBI-ului, agentul este de neoprit şi dispus să facă orice pentru a-și proteja familia și a salva țara
de pericolul iminent.

Alături de Morgan Freeman, Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de Securitate în acțiunea „Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august, pe marile ecrane.

Regia: Ric Roman Waugh
Actori principali: Morgan Freeman, Gerard Butler
Gen film: Acţiune, Thriller
Durata: 120 minute
Premiera în România: 30.08.2019

 

Trailer

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

 

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!