Recenzii

Black Mirror – Oglinda neagră (2011 – ) Un serial ce merită văzut

ianuarie 2, 2019
Black Mirror - Oglinda Neagra

După ce am văzut filmul interactiv Black Mirror: Bandersnatch (2018) al cărui trailer vi-l las un pic mai jos, m-am apucat de serialul Black Mirror.

Despre filmul Black Mirror: Bandersnatch (2018), un film interactiv

Înainte să vă povestesc despre serial, să vă zic puțin despre film. A apărut în 2018, îl puteți găsi pe Netflix și este un film interactiv. Adică tu poți să alegi ce să facă personajul mai departe. Îți apar câte două opțiuni în partea de jos a ecranului și tu stai cu telecomanda în mână și faci ce te poftește inima.

În funcție de alegerile tale, povestea continuă. Eu am știut că e o idee bună să ne abonăm la Netflix, însă nu credeam că vor apărea filme atât de interesante. Să simți că deții controlul și să poți să iei tu decizii ca apoi să stai să vezi ce se întâmplă, mi se pare foarte tare.

Nu o să vă povestesc mai multe despre film pentru că trebuie să îl vedeți și voi și nu vreau să dau spoilere, dar vă zic că o să vă pună puțin pe gânduri.

Trailer Black Mirror: Bandersnatch (2018)

Despre serialul Black Mirror

Mare mi-a fost mirarea când s-a terminat primul episod și am aflat că acel episod fusese din sezonul 4. Am văzut episodul Arkangel – Arhanghelul. A fost un episod cu un final cam prost, dar are legătură cu filmul Black Mirror: Bandersnatch.

Credeam că tot serialul va fi cu aceleași personaje, însă se pare că nu este așa. Niciun episod nu are legătură cu celălalt.

Practic, serialul Black Mirror este compus din filme ce au câte 60 de minute, filme interesante și care te prind imediat. Poți să le vezi în ce ordine vrei, căci sigur te vor capta.

Am văzut 3 episoade ieri, însă am de gând să la văd pe toate. Este un serial pe care poți face binging, deci te sfătuiesc să ai ceva timp liber dacă vrei să îl vezi. Partea bună este că, dacă episoadele nu au legătură între ele, nu ești atât de curios de ce se întâmplă în continuare.

Black Mirror este un serial care mă așteptam să fie ceva mai cunoscut, dar și un serial ce poate fi de nedigerat pentru unele persoane. E fucked up. Daaar, daca va place, episodul 2 din sezonul 1 are legatura cu un film, film pe care vi-l recomand si voua: Get Out (2017). Este la fel de fucked up, dar merita vazut.

Mie mi-a plăcut foarte mult episodul The Entire History of You – Întreaga ta istorie, din sezonul 1.

Trailer Black Mirror

Nu am scris pe blog despre toate serialele pe care le-am văzut, însă voi mai scrie recenzii despre serialele pe care le-am văzut și/sau filmele care m-au impresionat și pe care vi le recomand și vouă.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!