Evenimente

Business pe Bicicleta, editia aniversara nr. 10: Get a Suit & Ride a Bike

mai 8, 2017

 

Junior Chamber International (JCI) Bucuresti anunt alansarea Business pe Bicicleta 2017, editia de primavara. Evenimentul sarbatoreste a 10-a editie, miercuri, pe 10 mai.

Business pe Bicicleta este un eveniment de traditie al JCI Bucuresti, ce promoveaza utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou si la intalnirile de afaceri, fluidizarea traficului bucurestean si atragerea cat mai multor oameni catre cel mai eco si prietenos mijloc de transport – bicicleta.

Evenimentul are loc de doua ori pe an, o data primavara, o data toamna. Cu fiecare ocazie, sute de participanti defileaza pe biciclete pe un traseu ce strabate capitala, astfel incat actiunea sa fie vizibila pentru cat mai multi amatori ai bicicletei.

Anul acesta, Business pe Bicicleta va avea loc incepand cu ora 18.30 pe urmatorul traseu:

Parc Tineretului (intrarea Sincai) – Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Unirii – Bd Libertatii – Bd. Natiunile Unite – Str B. P. Hasdeu – Str. Vasile Parvan – Str. Berzei – Str. Buzesti – Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Piata Arcul de Triumf – Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff – terasa Berariei H.

Terasa Berariei H din parcul Herastrau va fi gazda pentru o sesiune de speech-uri, business networking si multe concursuri cu premii-surpriza.

Va puteti imagina un Bucuresti cu 50% mai putine masini? Noi da! Si credem cu putere ca avem cu totii nevoie de un exemplu. Haideti sa fim impreuna acel model. Evenimentul Business pe Bicicleta isi doreste sa arate tuturor ca se poate si ca scuza “nu pot merge pe bicicleta la birou deoarece am un anumit dress code” este doar un mit.

Va invitam sa pedalam impreuna si anul acesta si sa aratam ca ne pasa de generatiile care vin dupa noi, intr-un eveniment frumos, cu si despre oameni.“ spune Anca Dumitrescu, Project Manager Business pe Bicicleta.

Partenerii evenimentului: Beraria H, 441 Design Studio, Atelier Pinion, Piscina Urbana, Quest Mission, All Boutique, Techir, Skirt Bike, Carpat Sport, iVelo, Gamma Print, Green Revolution, Yves Rocher Romania, BizzOnWheels, 5 To Go, Bucurie in Miscare, Ministerul Tineretului si Sportului si MKOR Consulting.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Times New Roman, Economic Zoom, Ciclaton, Bike FM, FreeRider, Gold FM.

Partener monitorizare presa :Klarmedia.

Detalii suplimentare despre proiect si update-uri se regasesc pe site-ul oficial al evenimentului si pe pagina de Facebook Business pe Bicicleta.

Despre JCI

Junior Chamber International (JCI) este o organizatie neguvernamentala internationala care numara aproape 200.000 de membri in peste 100 de tari – lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani.

JCI Romania tinteste sa fie cea mai importanta retea de tineri lideri, antreprenori si profesionisti din Romania.

JCI Bucuresti s-a infiintat in anul 2003 si deruleaza proiecte cu tematici legate de cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel international: afaceri (proiectele JCI Tineri Antreprenori si Business Target Club), dezvoltare individuala (JCI Monthly Training), relatii internationale (conferinte internationale JCI si twinning-uri) si responsabilitate fata de comunitate (Business pe Bicicleta si Atelierul Zanelor).

Mai multe informatii despre organizatie si proiectele sale, puteti afla consultand site-ul www.jcibucuresti.ro

 

 

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!