Recenzii

Ce lucruri fantastice se întâmplă în filmul „Misterul Ceasului din Perete”

septembrie 27, 2018
Misterul Ceasului din Perete

Misterul Ceasului din Perete” deschide un nou univers magic, doar la cinema

Am fost zilele trecute să vedem filmul „Misterul Ceasului din Perete”, un film ce te face să râzi, te face să te întrebi ce se întâmplă în continuare, dar îți dă un pic și fiori.

Aventurile fantastice încep întotdeauna în cele mai neaşteptate locuri, iar din 28 septembrie Jack Black şi Cate Blanchett construiesc un nou univers magic odată cu premiera filmului „Misterul Ceasului din Perete”.

Ce spune echipa despre film

Umorul lui Jack Black este deja familiar publicului, însă spiritul său de copil  este cel care l-a convins pe actor să accepte rolul principal. „Copiii de toate vârstele vor îndrăgi acest film, însă noi am vrut să le oferim mai mult suspans. Uneori e nevoie să accesezi zona întunecată ca să stârneşti aceste emoții.”, povestește comediantul.

 

Misterul Ceasului din Perete este un film de familie în cel mai bun sens posibil”, afirmă Cate Blanchett. „Și pentru că este înfricoșător uneori, cred că e un privilegiu pentru un părinte să își țină copilul de mână şi să îi spună că voi porni împreună în această aventură”, continuă actrița. „Filmul este sofisticat, întunecat, emoționant, amuzant, surprinzător și captivant, pentru că descrie perfect atmosfera din romanul omonim, din care se inspiră”.

 

Ce se întâmplă în film?

O poveste plină de magie şi mister, filmul îl urmăreşte pe Lewis (Owen Vaccaro), un băieţel de 10 ani, care este nevoit să se mute la unchiul său, într-o casă neobişnuită în care se aude mereu ticăit de ceas. Însă noul oraş ascunde sub atmosfera liniştită o lume secretă plină de magi şi vrăjitoare care se vor dezlănţui după ce Lewis îi aduce la suprafaţă fără să-şi dea seama.

Fascinat de minunățiile ce se petrec în casă, de ciudățeniile unchiului Johnathan și dialogurile hilare cu vechea și efervescenta lui prietenă, domnișoara Zimmerman (Cate Blanchett), băiatul descoperă că are puterea de a deveni cel mai tânăr și puternic vrăjitor.

 

Inspirat dintr-un roman clasic, scris de John Bellairs şi ilustrat de Edward Gorey, „Misterul Ceasului din Perete” este regizat de maestrul misterelor Eli Roth şi scris de Eric Kripke.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera pe marile ecrane din 28 septembrie şi va putea fi urmărit atât în varianta subtitrată cât şi dublată în limba română.

 

Concluzia este că, dacă vreți să vedeți acest film sau vreți să le faceți o surpriza celor mici, cel mai bine este să îl vedeți pe marile ecrane pentru că nimic nu se compară cu experiența de la cinema. Doar acolo puteți intra cu adevărat în poveste și puteți simți și voi „Misterul ceasului din perete”.

 

Mai multe detalii despre film

Regia: Eli Roth

Actori: Cate Blanchett, Jack Black, Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry

Gen film: Familie, Fantastic, Horror, Mister, SF, Thriller

Durată: 105 minute

Premiera în România: 28.09.2018

 

Trailer

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

 

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!