Ingrijirea parului

Cele mai chic idei de coafuri pentru păr mediu

aprilie 22, 2019
idei de coafuri

Cele mai chic idei de coafuri pentru păr mediu

Cred că fiecare femeie își iubește părul și caută mereu metode noi pentru a îl face să arate mai bine. Fie că ești blondă, brunetă, roșcată, șatenă sau vopsită cu o altă culoare, părul este accesoriul care ne pune în valoare și care ne ajută să ne simțim mai bine, dar și să arătăm mai bine.

Într-un articol anterior v-am arătat aceste idei de coafuri simple pe care le puteți face în doar 10 minute. Fie că ai părul scurt, mediu sau lung, sunt convinsă că și tu ești mereu în căutare de idei noi pentru a îți aranja părul.

Soluții pentru persoanele care nu știu să împletească

Dacă îți plac coafurile care au în componența sa împletituri, însă nu poți să le realizezi și tu, există și alternative. Poți realiza look-ul de mai jos doar răsucind părul, fără să fii nevoit să îl împletești.

Efectul este garantat, iar părul tău va arăta mult mai bine decât dacă optezi pentru o simplă coadă de cal.

Par simplu, vopsit

Optează și tu pentru o astfel de tehnică: balayage. Părul tău va arăta foarte bine, indiferent dacă este sau nu coafat. Cu toate acestea, dacă optezi să îți usuci părul cu o perie și cu uscătorul tău, el va prinde volum și va arăta bine chiar și pentru două zile.

Învață să împletești!

Sunt convinsă că ești o persoană ambițioasă. Poți să înveți să împletești deoarece pentru acest lucru nu este nevoie de talent, ci este nevoie doar de multă practică. Va spune asta o persoană care credea că nu va reuși niciodată să împletească spic, împletitura olandeză sau cascada. Ei bine, repetiția este mama învățăturii!

Așa că, dacă înveți să împletești, fie că vei opta pentru o coadă împletită simplă sau pentru un spic voluminos, părul tău va arăta foarte bine!

Folosește o eșarfă pentru a îți împleti părul!

Optează pentru un simplu spic, dar înlocuiește una dintre cele 3 părți de păr cu care împletești cu o esarfa simplă. Rezultatul este spectaculos!

Împletiturile și părul blond

Adevărul este că împletiturile se vor vedea mult mai bine pe un păr deschis la culoare. Așa că, dacă ai părul blond, este păcat să nu profiți de acest lucru!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!