Ingrijire Ingrijirea parului

Cele mai frumoase 24 idei de împletituri pentru primăvară

aprilie 1, 2019
impletituri pentru primavara

Cele mai frumoase 24 idei de împletituri pentru primăvară

Fie că ai părul lung, mediu sau scurt, sunt convinsă că și tu ești pasionată de aranjarea părului. Chiar dacă este vorba doar de o ieșire în oraș, orice fată își dorește ca părul ei să stea aranjat, cu volum sau poate într-o împletitură deosebită.

Împletiturile sunt o modalitate perfectă de a îți scoate părul în evidență. Fie că este vorba de o coadă de pește sau de un spic, orice împletitură îți înfrumusețează podoaba capilară.

Coada de pește

Coada de pește este o împletitură deloc grea, dar deosebită. Fie că optezi pentru o coadă de pește clasică, două împletituri sau pentru un spic, coada de pește se vede foarte bine pe părul blond sau pe cel vopsit în șuvițe.

Împletitură olandeză

Împletitura olandeză sau împletitura pe dos este una dintre acele coafuri deloc grele, dar care îți scoate părul în evidență. Pentru a avea o împletitură olandeză cu volum, tot ce trebuie să faci este să „tragi” firele de păr afară pe măsură ce împletești pentru a conferi volum coafurii.

Chiar dacă nu știi să împletești ceva complicat, este suficient să te joci cu părul tău, exact ca în poza de mai jos. Realizează două împletituri simple, apoi răsucește părul pentru a realiza o astfel de codiță, pe spate.

Coafurile ce conțin împletituri se văd foarte bine, indiferent de tipul de păr pe care îl ai. Incontestabil este faptul că orice împletitură se va vedea mai bine dacă ai șuvițe deoarece acestea îți scot în evidență părul și felul în care este el aranjat.

Optează pentru orice împletituri pentru ca părul tău să fie mai frumos, mai plin de viață și mai spectaculos!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

 

sursa foto: Pinterest

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!