Ingrijire Ingrijirea parului

Cele mai frumoase idei de împletituri pentru părul mediu

noiembrie 29, 2018
idei de impletituri pentru parul mediu

Împletitura este o modalitate frumoasă de a îți aranja părul cu care nu ai cum să dai greș. Împletiturile dezordonate, cele simple, dar și cele mai complicate fac ca ținuta ta să fie una specială și frumoasă.

Sunt pasionată de împletituri. Fie că vorbim de împletitură coada de pește, împletitură olandeză, împletitura în cinci sau spicul clasic, toate sunt frumoase, elegante și îți transformă părul în doar câteva minute. Există puține persoane care se pricep, într-adevăr, la împletiturile ceva mai complicate.
În primul rând, nu poți să împletești orice tip de păr. Bineînțeles, o împletitură frumoasă se poate face chiar și pe un păr scurt, însă nu și pe un păr foarte moale, care alunecă. Cel puțin, nu fără să îndrepți părul sau să adaugi diverse produse de styling în el. De aceea, atunci când văd poze cu împletituri ceva mai complicate, admir persoana care a făcut acest lucru deoarece știu cât de multă munca stă în spatele acelei coafuri frumoase.

În articolul de astăzi, am pregătit o galerie foto cu împletituri pe care le poți face și tu, dacă ai părul mediu. Bineînțeles, se pot face foarte ușor și pe părul lung, iar dacă ești vopsită în culori deschise, aceste împletituri se vor vedea și mai frumos!

Aceasta este o codiță împletită clasic, simplu, dar foarte mică și care a fost transformată într-o coroniță eleganță. Uite cum poți face, folosind doar părul tău, o coroniță elegantă și o coafură superbă. Vouă vă place?

Acestea împletituri olandeze care pornesc de jos sunt cu totul și cu totul speciale.

Împletitura cascadă este una dintre preferatele mele. Aceasta se vede superb atât pe un păr brunet sau saten închis, cât și pe un păr blond, mov sau vopsit în alte nuanțe deschise.

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

 

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!