Oameni frumosi

Cele mai frumoase ținute ale Ducesei Meghan Markle

februarie 7, 2019
Meghan Markle

Markle s-a născut și a crescut în Los Angeles County, California. Ducesa are 37 de ani, în momentul de față este însărcinată în 7 luni și este căsătorită cu Prințul Henry de Wales de pe data de 19 mai 2018.

De Meghan Markle m-am îndrăgostit când am văzut-o prima dată în Suits. Frumoasă, inteligență și foarte ambițioasă, cam așa se caracterizează personajul ei, Rachel Zâne. Se pare că și Meghan Markle este la fel de ambițioasă și inteligență ca și Rachel, dar și cu un stil vestimentar de invidiat.

Mereu mi-a plăcut cum se îmbracă și astăzi am pregătit o galerie foto cu cele mai frumoase ținute ale lui Meghan Markle.

Fie că se îmbracă business, elegant, câsual sau sport, Meghan este la fel de frumoasă și știe să poarte orice ținute cu stil și eleganță.

Cred că aceasta este o ținută mai veche, de pe vremea când Meghan putea să se îmbrace cu orice dorea ea. Acum lucrurile nu mai stau așa, din cauza poziției pe care o ocupă, însă reușește să aibă ținute mai frumoase și mai spectaculoase.

Fie că poartă o rochie sofisticată sau o rochie simplă și o coadă de cal la fel de simplă, Meghan poarta mereu cel mai frumos și important accesoriu: zâmbetul ei.

Chiar și însărcinată, Meghan arată ca și când a fost scoasă din cutie!

Aceasta este una dintre cele mai frumoase rochii pe care am văzut-o vreodată, nu doar purtată de Ducesă. Este o rochie ce exprimă libertate, lucru pe care și ea și-l dorește pentru majoritatea tinerilor: libertate de exprimare și de educație pentru toți copiii.

Care este ținuta ta preferată din cele prezentate în acest articol? Te poți inspira și tu din outfit-urile purtate de Ducesa de Sussex, Meghan Markle.

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!