Ingrijire Recenzii

Cele mai frumoase ținute ale lui Rachel Green din Friends

martie 27, 2019
Rachel Green

Cele mai frumoase ținute ale lui Rachel Green din Friends

Cred că toată lumea care mă cunoaște știe cât de mult îmi place acest sitcom. Serialul Friends a fost filmat din anul 1994, până în anul 2004, are 10 sezoane și 236 de episoade. Le-am văzut de…multe ori.

În ceea ce privește serialul, îmi place la nebunie umorul lui Chandler, dar și felul lui de a fi. Este un personaj tare simpatic și mereu cu glumele potrivite la el.

Chandler

Îmi place tare mult nebunia Monicăi, dar și inteligența lui Ross. Phoebe este ciudată într-un mod pe care toți îl iubim, iar Joey este carismatic și te face mereu să zâmbești.

Despre Rachel pot să zic că este frumoasă, inteligență, haioasa și foarte sexy. Ținutele pe care le-a purtat în serial mi-au plăcut mereu, dar și coafura i-am admirat-o mai tot timpul.

În articolul de mai jos vreau să vă prezint cele mai frumoase ținute ale lui Rachel Green din Friends, ținute pe care le poți purta și astăzi.

Mi-a plăcut foarte mult părul ei din primele sezoane, dar și felul în care se îmbraca. Toți erau tineri, simpatici, iar faptul că îi vedem cum evoluează pe parcursul a 10 ani mi se pare extraordinar.

Toți sunt frumoși, plini de viață și extreeem de amuzanți. Vă zic, serialul ăsta trebuie neapărat să se afle pe lista voastră, dacă nu l-ai văzut până acum.

În acest serial au apărut și alți actori mari, precum: Bruce Willis, Brad Pitt, Reese Witherspoon, Christina Applegate, Paul Rudd, Cole Sprouse, Christine Taylor și mulți alții.

Care este personajul vostru preferat din Friends?

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

sursa foto: Pinterest

 

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!