Recenzii

Comedia „N-ai șanse, frate!” cu Charlize Theron apare din 28 iunie 2019

iunie 18, 2019
N-ai sanse, frate!

Titlul original: Long Shot
Gen: Comedie, Romantic
Regia: Jonathan Levine
Scenariul: Dan Sterling, Liz Hannah
Producători: Charlize Theron, A.J. Dix, Beth Kono
Distribuţia: Charlize Theron, Seth Rogen, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Bob Odenkirk, Alexander Skarsgård
Durata: 113 minute
Casa de producţie: Lionsgate
Limba: Engleză
Lansare în România: 28.06.2019

Charlotte Field (Charlize Theron) este una dintre cele mai influențe femei din lume. Inteligentă, sofisticată și o profesionistă desăvârșită, aceasta deține un rol diplomatic important, dar mai pesus de orice, se pricepe la aproape orice. Pe de altă parte, Fred Flarsky (Seth Rogen) este un jurnalist talentat și independent, cu atracție pentru probleme. Cei doi nu au nimic în comun decât faptul că ea i-a fost odată dădacă și prima iubire.

Reîntâlnirea lor întâmplătoare o face pe Charlotte să își reamintească idealurile tinereții ei și să îndrăgească umorul lui naiv. Sub impulsul momentului această îl angajează că scriitor al discursurilor pe durata campaniei pentru candidatura ei la președinția S.U.A. Nepregătit să între în lumea ei luxuriantă, Fred este în afară zonei de confort. Cu toate acestea atracția dintre ei câștigă teren, iar apropierea lor devine tot mai evidență în timp ce călătoresc în jurul lumii și fac față unor incidente neașteptate.

Comedia romantică “N-ai șanse, frate!” are premiera pe marile ecrane din țară începând cu 28 iunie și este distribuit în România de Vertical Entertainment. 

Mai multe informații se găsesc pe pagina oficială de Facebook/VerticalEntertainment.

 

Trailer

N-ai sanse, frate!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!