Recenzii

CONCURS: Câștigă o invitație dublă la Robin Hood (2018)

decembrie 11, 2018

Noua aventură „Robin Hood”, cu Taron Egerton şi Jamie Foxx în rolurile principale, conduce detaşat în clasamentul box office-ului românesc, după ce filmul a fost vizionat în primele sale zile pe marile ecrane de 36.961 spectatori şi a generat încasări în valoare de 767.995 lei.

Despre această reinterpretare a legendarului personaj, actorul Taron Egerton este de părere că după ce a citit scenariul a rămas cu un puternic sentiment că personajul său, Robin Hood, este mult mai mult decât ceea ce ştie publicul despre el.

În viziunea actorului principal, Robin Hood este un om aflat într-un permanent conflict, între viitorul sufletului său şi descoperirea propriului foc interior, a propriei îndemânări.

,,Pentru mine, Robin Hood este un personaj foarte pertinent în realitatea cotidiană a vremurilor noastre, aşa că pentru mine scenariul a fost deopotrivă emoţionant şi distractiv”, a declarat Egerton.

Robin din Loxley (Taron Egerton), un misionar care își pierde întreaga identitate din cauza războiului, și camaradul sau Moorish (Jamie Foxx) plănuiesc împreună o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice într-o acțiune amețitoare care îmbină confruntările epice cu o poveste de dragoste memorabilă.

Un blockbuster plin de acţiune şi umor, filmul ,,Robin Hood” este o producție Summit Entertainment și Appian Way/ Safehouse Pictures, în asociere cu Thunder Roads Films, care a avut premiera pe marile ecrane din țară pe 7 decembrie, fiind distribuit de Vertical Entertainment.

CONCURS: Câștigă o invitație dublă la Robin Hood (2018)

Titlul original: Robin Hood
Gen: Actiune, Aventura
Regia: Otto Bathurst
Scenariul: Ben Chandler, David James Kelly
Producători: Jennifer Davisson, Leonardo DiCaprio
Distribuţia: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, Eve Hewson, Tim Minchin, Jamie Dornan
Casa de producţie: Summit Entertainment
Limba: Engleză
Lansare în România: 07.12.2018

O legendă are întotdeauna un început, iar noua aventură „Robin Hood” aduce pe marile ecrane din 7 decembrie o altfel de poveste a renumitului erou.

Robin din Loxley (Taron Egerton), un misionar care își pierde întreaga identitate din cauza războiului, și camaradul său maur (Jamie Foxx) plănuiesc împreună o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice într-o acțiune amețitoare care îmbină confruntările epice cu o poveste de dragoste memorabilă.

O producție Summit Entertainment și Appian Way/ Safehouse Pictures, în asociere cu Thunder Roads Films, filmul “Robin Hood” are premieră pe marile ecrane din țară începând cu 7 decembrie. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

 

Concurs

Cu ajutorul Vertical Entertainment, v-am pregătit un concurs pentru a câștiga una dintre cele 2 invitații duble la Robin Hood 2018. 

Răspunde la întrebarea de concurs cu un comentariu pe blog și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble, valabile la Cine Globe Auchan Titan, de luni până duminică, până pe 29 decembrie.

Din 7 decembrie, revoluția începe cu un singur om. A fost lord, dar e nevoit să devină hot. Nu mai este Robin de Loxley. Este Robin Hood. Și, împreună cu camaradul său Little John, plănuiește o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la ROBIN HOOD.

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan până pe 29 decembrie. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (prințat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Actorul care îl interpretează pe Little John în film este celebru pentru rolurile din Collateral, Django Unchained, Horrible Bosses sau Baby Driver. Care este numele său?

a)Taron Egerton

b)Jamie Foxx

c)Samuel L. Jackson

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 17 decembrie, ora 21:00. Succes!

 

Citeste si

7 Comentarii

 • Raspunde Girneata Mihaela Catalina decembrie 11, 2018 at 2:24 pm

  b)Jamie Foxx

 • Raspunde Livia Rizea decembrie 11, 2018 at 2:30 pm

  b)Jamie Foxx

 • Raspunde Adi L. decembrie 11, 2018 at 2:50 pm

  Jamie Foxx

 • Raspunde Andreea Elena decembrie 11, 2018 at 3:19 pm

  Este vorba de Jamie Foxx.

 • Raspunde Alexandra decembrie 12, 2018 at 7:13 pm

  B. Jamie Foxx

 • Raspunde Ionela Cristina decembrie 16, 2018 at 9:09 pm

  Jamie Foxx

 • Raspunde Simona Giosu decembrie 18, 2018 at 9:47 am

  Imi cer scuze ca anunt ceva mai tarziu castigatorii, dar acestia sunt: Girneata Mihaela Catalina si Ionela Cristina. Felicitari! Va trimit un e-mail cu toate detaliile! Multumesc tuturor ca ati participat!

 • Lasa un comentariu

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  x
  Sustine-ma cu un like!