Pe scurt

Cum deschizi o sticlă de vin fără tirbușon – Metode ingenioase

iulie 23, 2018

Cred că nu există situație mai frustrantă decât aceea de a dori să desfaci o sticlă de vin și să nu ai tirbușon. Magazinul este închis, pe vecini nu îi cunoști atât de bine încât să te duci să le ceri un astfel de instrument, iar alte soluții nu prea găsești.

Ei bine, trebuie să știi că există alte metode și soluții ingenioase pentru a desface sticla de vin, fără să fii nevoit să ai nevoie de tirbușon. Pune în practică o metodă din cele enumerate mai jos sau alege să bei o astfel de sticlă de tequila. :))

1. Folosind un pantof

Ai nevoie de o pereche de pantofi cu talpă tare. Bocancii sunt cei mai potriviți pentru a face acest lucru. Apoi, trebuie să așezi sticla de vin cu gâtul în jos, între genunchii tăi.

Tot ce trebuie să faci apoi este să bați baza sticlei de vin cu talpa pantofului până când dopul va ieși suficient de mult astfel încât să îl poți scoate cu mâna.

Ai grijă să nu îți alunece sticla de vin deoarece riști să o spargi.

2. Folosește un holșurub

Ai nevoie de un ciocan tesla și un holșurub lung. Înșurubează holșurubul în dop până mai rămân afară aproximativ 2 cm. Prinde cu ciocanul tesla holșurubul și trage cu putere.

3. Cu ajutorul unui clește

Această metodă este asemănătoare cu cea dinainte. Cu ajutorul unui holșurub pe care l-ai înșurubat în dopul sticlei de vin și, cu ajutorul unui clește în locul ciocanului tesla, poți extrage dopul din sticlă.

4. Împinge dopul în sticlă cu ajutorul unei periuțe

Folosește o periuță de dinți pentru a desface o sticlă de vin. Sunt convinsă că în fiecare casă există cel puțin o periuță de dinți și, vestea bună este că periuța nu se va strica după această operațiune.

Ai nevoie de ea doar pentru a împinge dopul. Așează sticla de vin pe o suprafață stabilă, apoi folosește periuța de dinți pentru a împinge dopul în interiorul sticlei.

5. Folosește lingura de lemn

Dacă periuța de dinți nu poate face acest lucru, folosește o lingură de lemn pentru a împinge dopul în interior.

 

Metodele de mai sus te vor ajuta să profiți de o astfel de sticlă de vin delicioasă, chiar și fără tirbușon.

Tu ce metode ai mai încercat și au funcționat?

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

 

sursa foto: Pixabay

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!