Invatam

Cum îți dai seama dacă un parfum este sau nu original – Trucuri utile

aprilie 23, 2018
parfum

În comerț există o mulțime de parfumuri, atât false, cât și originale. Chiar dacă vrei să cumperi un parfum pentru tine sau vrei să îl faci cadou, nimeni nu își dorește să cumpere un produs fake. Un parfum original își păstrează mirosul și este mult mai calitativ decât un fake.

Dar cum facem să ne dăm seama dacă un parfum este original sau nu?

1. Fii atent la ambalaj!

Atunci când cumperi un parfum, studiază cu atenție sticluță acestuia. Dacă achiziționezi un parfum dintr-un astfel de magazin de specialitate, nu ai cum să ai dubii în privința acestuia. Dacă îl achiziționezi dintr-un butic sau din alte magazine, atunci trebuie să fii atent dacă ambalajul este frumos, calitativ sau dacă este ambalat în grabă.

Celofanul unui parfum original este lipit cu atenție pe lângă cutie, arată aspectuos și estetic.

De asemenea, ambalajul unui parfum original trebuie să fie realizat dintr-un carton tare, calitativ și estetic colorat. Interiorul cartonului trebuie să fie alb, nu altă culoare. Așa îți vei da seama dacă parfumul este sau nu original.

2. Verifică unde este codul de bare

Verifică dacă parfumul pe care îl achiziționezi are un cod de bare, în primul rând. Dacă are, atunci acesta ar trebui să fie poziționat pe spatele produsului său în lateral. Daca nu are, atunci este fals.

Fii atent la detalii și asigură-te că achiziționezi un produs de calitate!

3. Nu uita de codul de lot!

Codul de lot este încă un lucru pe care trebuie să îl găsești pe produsul tău. Dacă parfumul pe care urmează să îl cumperi are o valabilitate mai mare de 30 de luni, atunci trebuie să găsești pe produsul tău un simbol reprezentat de o cutiuță cu un capac deschis. Lângă această cutiuță trebuie să găsești și codul de lot, cod de lot care se află și pe spatele sticluței de parfum. Verifică dacă acestea coincid.

Codul de lot semnifică data de fabricație a parfumului respectiv.

4. Atenție la greșelile de scriere!

Chiar dacă poate crezi că acest lucru este imposibil, parfumurile false au numele scrise greșit uneori, în timp ce astfel de parfumuri originale nu vor avea niciodata scris greșit nici numele, dar nu va exista nici altă greșeală de scriere pe ambalaj.

Verifică orice virgulă, orice punct, orice semn de punctuație înainte de a achiziționa un parfum scump. Astfel, te vei asigura că achiziția făcută își merită toți banii.

Bucură-te de un parfum original, calitativ și pe care să îl folosești cu mândrie!

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!