Invatam Placeri nevinovate

Cum îți decorezi casa de Crăciun? 7 pași care te vor ajuta!

decembrie 25, 2021

Cum îți decorezi casa de Crăciun? 7 pași care te vor ajuta!

A venit Crăciunul, probabil cea mai așteptată perioadă din an, dar și cea mai agitată. Sunt atâtea lucruri de făcut într-un timp mult prea scurt.

Cadouri, prepararea bunătăților pentru masa festivă, decorarea bradului, dar și a locuinței. Dacă ai rămas fără inspirație, sunt aici pentru a-ți da o mână de ajutor. Astăzi vei învăța cum să îți decorezi casa rapid, cu bun gust, dar și cu un buget redus. 

Intrarea în locuință

Poți începe chiar cu intrarea în casă. Oaspeții care vor ajunge la tine vor simți magia Crăciunului chiar de la primul pas. Pentru acest lucru vei avea nevoie de o coroniță frumos împletită. O poți achiziționa de la magazin sau o poți confecționa chiar tu. Ai nevoie doar de câteva crengi de brad, ghinde, globuri de Crăciun și o fundă mare. 

Holul principal

Odată ce ai terminat cu decorarea intrării, poți trece mai departe. Pe hol poți așeza o mică măsuță pe care să se regăsească diferite ornamente de Crăciun. Cu siguranță toți cei care îți vor trece pragul vor rămâne plăcut surprinși. Adaugă și o tăviță cu bomboane de ciocolată pentru pofticioși. 

Livingul

Livingul este locul în care vă petreceți cel mai mult timp. Este de la sine înțeles că acest spațiu trebuie să fie cu adevărat magic. 

Cumpără un brad (artifical sau natural) și așează-l în locul potrivit. Dimensiunea acestuia nu contează, fie mic, fie mare, cu siguranță va aduce spiritul Crăciunului mult mai aproape. Privind decorațiunile, poți alege globulețe mici și mari, ornamente în diferite forme, fundițe și nelipsita stea din vârful bradului. Originalitatea este importantă, așa că nu ezita să confecționezi chiar tu niște ornamente personalizate.

Dormitoarele

Deși este un loc lipsit de atenție, dormitorul are și el nevoie de puțină magie. Poți achiziționa o instalație electrică pe care să o așezi fie la capătul patului, fie în dreptul ferestrei. 

Dacă ți-au mai rămas și câteva decorațiuni, cu siguranță își vor face loc pe noptierele tale. Niciodată nu este prea mult!

Balconul

Ai un balcon? Nu poți trece mai departe fără să împodobești și acest spațiu! Trecătorii vor admira felul în care ai ales să îți decorezi casa pe exterior. 

Ai nevoie doar de o instalație electrică și de câteva figurine care să încânte privirile. 

Grădina

Aici este locul în care imaginația, dar și bugetul își vor spune cuvântul. Poți trece peste această parte sau poți face un sacrificiu pentru a-ți amenaja cum se cuvine grădina din fața casei.

Poți așeza diferite figurine (Moș Crăciun, reni, om de zăpadă, spiriduși) la intrarea în casă, alături de o instalație colorată. Totul va arăta minunat!

Masa de Crăciun

Am ajuns la etapa finală – masa festivă. Aici își vor face loc toate preparatele delicioase.

Având în vedere că este locul în care o să vă strângeți cu toții, nu putem neglija un aspect extrem de important! Magia nu trebuie să lipsească nici de aici!

Cumpără câteva șervețele de Crăciun, alege un ornament central și așează cu atenție câteva crenguțe de brad.

Niciodată nu este prea mult atunci când intervine magia Crăciunului! Lasă-ți imaginația să zboare, iar totul va arăta minunat!

brad artificial de Craciun

 

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!