Invatam

Cum să alegi cadoul perfect pentru un Baby Shower

mai 29, 2020
baby shower

Cum să alegi cadoul perfect pentru un Baby Shower

Când afli că cineva din familie sau o prietenă dragă va avea un copilaș, imediat începi să te gândești la cadourile minunate cu care îl vei răsfăța pe cel mic.

Cu toate astea, găsirea cadoului perfect poate deveni o sarcină dificilă, mai ales că magazinele abundă în oferte de toate felurile, atât la îmbrăcăminte, jocuri și jucării, cât și la accesorii care să o ajute pe mama la îngrijirea copilului.
Pentru a alege totuși cadoul cel mai potrivit, încearcă să ții cont de sfaturile de mai jos:

Cum să alegi cadoul potrivit pentru un Baby Shower:

1.Întreabă dacă există o listă

Acesta este probabil cel mai simplu mod de a începe căutarea pentru cadoul potrivit. O listă de dorințe îți va permite să afli cu ușurință de ce are nevoie cuplul, ce își doresc și care sunt gusturile lor. Poți cumpăra diverse echipamente pentru bebeluși direct de pe listă dacă sunt menționare denumiri sau mărci sau poți folosi lista ca un punct de plecare pentru a găsi un cadou unic care să se potrivească.

2.Băiat, fată sau…surpriză

Atunci când ai de cumpărat un cadou pentru un baby shower, trebuie să iei în considerare și sexul copilului. În timp ce fluturii și pisicuțele sunt drăguți pentru o fetiță, probabil că nu vor fi la fel de potriviți și pentru un băiețel, la fel cum nici camioanele de pompieri sau mingile de fotbal nu vor fi pentru o fetiță.
Dacă încă nu se știe sexul copilului, atunci căuta haine, jucării și alte produse pentru copii în culori și modele neutre.

baby shower

3. Ia în calcul perioada când se va naște copilul

Perioada când se va naște copilul este un element important de care să ții cont atunci când alegi un cadou. Bebelușii născuți iarna vor avea nevoie de haine și păturici moi și călduroase, iar vara de haine subțiri și răcoroase. Dacă te gândești să-I iei niște haine puțin mai mari decât vârsta lui, gândește-te ce anotimp va fi când copilul va avea 6 sau 9 luni.

4. Mergi pe lucruri practice

Orice nou născut va avea nevoie de biberoane, suzete, o cadita bebe și o rezervă aparent interminabilă de scutece. Poți da o mâna de ajutor părinților făcându-le cadou astfel de lucruri practice. Hainele și jucăriile de pluș sunt minunate, dar obiectele practice, de uz zilnic îi vor ajută pe părinți să aibă grijă de copilul lor.

5. Mai mare e mai bine

La astfel de petreceri, de regulă toată lumea oferă haine pentru nou-născuți, dar foarte puține pentru lunile următoare, iar bebelușii cresc foarte rapid de la o luna la altă. Dacă ai în plan să cumperi haine drept cadou ia în considerare să fie mai mari, de la 6 la 24 de luni.

6. Gândește-te la cadouri unice și originale

Un cadou unic poate fi o adevărată surpriză, dar și bucurie pentru parinți. Ramele foto sau albumele în care părinții pot păstra amintiri cu copilașul lor în diferite etape ale vieții pot fi surprize foarte plăcute în timp, atât pentru ei cât și pentru copil.

7. Optează să împărți prețul un cadou cu altcineva

Cadourile mai mari, cum ar fi cărucioarele sau un scaun masa bebe îi vor ajută cu siguranță pe noi părinți la început de drum. Totuși aceste articole pot fi destul de costisitoare pentru o singură persoană. Dacă totuși îți dorești să oferi un astfel de cadou ia în considerare să îl împărți și cu alte persoane care sunt invitate la petrecere.

Sperăm să te ajute acest scurt ghid pentru a alege cadoul perfect pentru orice bebeluș!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

 

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!