Invatam Secretele gospodinelor

Cum sa alegi combina frigorifica ideala pentru nevoile tale

iulie 29, 2022

Cum să alegi combina frigorifică ideală pentru nevoile tale

Am pregătit pentru tine o listă cu o serie de criterii de care să ții cont atunci când alegi combina frigorifică ideală pentru nevoile tale și ale familiei.

Combinele frigorifice pe care le găsim astăzi au prins un avans în ceea ce privește modernizarea și funcțiile pe care acestea le au. De aceea, uneori este dificil să alegem combină frigorifică care bifează toate necesitățile pe care noi le avem.

Frigider sau combină frigorifică?

Diferența dintre frigider și combina frigorifică se află în amplasarea congelatorului. Atunci când vorbim despre frigidere, congelatorul este pus în partea de sus și este mai micuț. Atunci când vorbim despre combina frigorifică, congelatorul este în partea de jos și este mult mai încăpător.

În funcție de cat de multe alimente vrei să congelezi, poți opta pentru o astfel de combina frigorifica sau un frigider simplu.

O astfel de vitrina frigorifica Arctic este ideală pentru a îți menține legumele și fructele proaspete, ca atunci când le-ai cumpărat.

Volumul de depozitare

Atunci când alegi frigiderul sau combina frigorifică ideală pentru tine, este indicat să ții cont de volumul de depozitare al acesteia. În funcție de cât de mare este familia ta, vei avea nevoie de un volum net de stocare mai mare.

Consumul de energie

A, A+, A++, A+++ sunt criterii care influențează costurile pe termen lung ale facturii de energie. Pe cât clasa de energie este mai bună, cu atât consumul este mai mic și costurile sunt mai reduse.

Ține cont și de acest aspect înainte de a alege o anumită combină frigorifică sau un frigider pentru casa ta.

Aspectul frigiderului sau combinei frigorifice

Aspectul combinei frigorifice sau al frigiderului e este extrem de important atunci când vine vorba de alegerea acestui echipament pentru casa ta.

Acesta trebuie să se potrivească cu design-ul casei tale, astfel încât să fie în echilibru vizual cu restul locuinței tale.

Elementele de depozitare din interior

Depozitarea din interior nu ține doar de volumul de stocare, ci și de spațiile de depozitare pe care le ai pentru legume, fructe, dar și diferite sticle de apă sau ouă.

De aceea, trebuie să ții cont de numeroasele modele și de elementele de depozitare, dar și rafturile pe care acestea le au în interior și cât de utile sunt ele pentru nevoile tale.

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!