Invatam Pe scurt

Cum să faci orice telefon cu Android să fie mai rapid

ianuarie 28, 2020
telefon cu Android

Cum să faci orice telefon cu Android să fie mai rapid

În zilele de astăzi, poți face o mulțime de lucruri doar folosind smartphone-ul. Poți face cumpărături online, poți comanda un taxi, poți să faci plăți, transferuri, poți vedea cum va fi vremea, dar poți face și exerciții doar folosind aplicațiile de pe telefonul tău.

În ultimii ani, telefoanele cu Android au devenit din ce în ce mai bune și mai rapide. Cu toate acestea, la un moment dat telefonul tău poate să dea semne de viteză slabă de reacție. Atunci, fie alegi să îți vinzi telefonul folosind Flip.ro, platforma care verifică telefoanele înainte de a le repune în vânzare, sau poți opta pentru a aplica aceste trucuri. Toate sfaturile de mai jos te vor ajuta să ai un telefon mai rapid care să performeze mult mai bine.

1. Îmbunătățirea sistemului de operare

Ai acea notificare care îți spune să îți instalezi o nouă versiune a sistemului de operare, însă nici acum nu ai făcut acest lucru? Ei bine, este timpul să treci la cea mai nouă versiune de Android disponibilă. În acest fel, telefonul tău va avea acces la funcții noi și îmbunătățite, iar tu te vei bucura de un accesoriu mai rapid.

2. Șterge ceea ce nu folosești

Ai aplicații pe care nu le-ai folosit de luni de zile, jocuri pe telefon și alte poze sau fișiere pe care nu le folosești? Renunță la ele pentru a face loc în telefonul tău. În acest mod, vei reuși să creezi mai mult spațiu de stocare în telefonul tău.

Bineînțeles, poți oricând să optezi și pentru opțiunea unui card de memorie.

3. Sincronizarea automată

Sincronizarea automată scade foarte mult din performanța telefonului tău. Oprește această funcție pentru a te bucura de o viteză mai mare și de o performanță mai bună a telefonului tău cu Android.

4. Ai grijă la ceea ce descărci!

Nu descărca aplicații decât din magazinul verificat Google Play, nu accesa website-uri care nu sunt sigure și nu accesa link-uri primite de la prietenii tăi, link-uri ce par a fi viruși. Aceste link-uri vor duce la apariția unor viruși în telefonul tău, viruși care îți vor da telefonul peste cap. Pe lângă o performanță mult mai scăzută, virușii pot să îți blocheze aplicațiile și îți pot șterge toate datele pe care le ai în telefon.

Mai mult decât atât, virușii îți pun în pericol și datele personale: card, parole și multe alte date.

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

sursa foto: Pixabay

 

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!