Invatam

Cum să găsești un centru care să repare cele mai noi tipuri de laptopuri

mai 8, 2019

Adesea, se întâmplă în momentul cel mai inoportun ca laptopul să se defecteze. Dacă te confrunți cu o astfel de problemă, apelează la centrul de reparații laptop care efectuează service de înaltă calitate, rapid și pentru o sumă de bani rezonabilă. Găsirea unui centru de service laptop care să îndeplinească aceste trei criterii nu este deloc ușoară. Internetul este plin de povești despre firme care se ocupă cu reparații echipamente de acest tip, însă nu toate sunt de încredere.

Pentru a nu întâmpina probleme sau surprize neplăcute, apelați la un specialist de la centrul de reparatii si service laptop onlaptop.ro.  Doar un service profesionist poate evalua și controla echipamentul profesional, deoarece dispune de personal calificat. De asemenea, profesioniștii îți asigură piese de schimb originale, lucru extrem de important pentru device-ul nostr.

Ce tipuri noi de laptop pot beneficia de service și reparații la onlaptop.ro?

Huawei Matebook X Pro

Subțire, ușor și elegant, laptopul Huawei Matebook X Pro nu poate arăta ca un dispozitiv de lucru, dar laptopul este la fel de puternic ca cel portabil. De culoare gri metalic, laptopul cântărește 1,33 kg și are o grosime de numai 14,6 mm. Cadrul de 4,4 mm oferă un raport de 91% pentru ecranul tactil de 3,9 ” care are și o rezoluție de 3000 x 2000 pentru o grafică vie. Versiunea instalată Windows 10 Home Signature Edition îmbunătățește performanța cu până la 40% față de iterațiile anterioare.

Bateria laptopului 57,4 Wh poate suporta până la 15 ore de navigare pe Internet și te va ajuta să nu cauți un încărcător. Camera web aflată pe tastatură apare numai când aplicațiile corespunzătoare sunt utilizate pentru o securitate sporită, iar butonul de alimentare cu o singură atingere poate porni computerul și te poate transfera pe ecranul de pornire în doar 7,8 secunde. Pentru un astfel de laptop performant, cu siguranță ai nevoie de intervenția unui specialist calificat în reparatii laptop, în cazul în care dispozitivul prezintă o problemă de orice natură.

huawei matebook x pro

sursa foto: Pocket-lint.com

Cel mai bun 2-în-1: Microsoft Surface Pro 6

Când vine vorba de hibrizi pentru laptopuri și tablete cu Windows 10, cel mai bun lucru pe care îl găsești este Microsoft Surface Pro 6. Linia Surface Pro este prezentă pe piață în domeniu de o perioadă lungă de timp, deci în principiu vor putea fi făcute îmbunătățiri considerabile dispozitivului tău.  La fel ca modelele anterioare, Surface Pro 6 este un comprimat touch-screen cu stând pe panoul din spate și dacă atașezi o tastatură (de exemplu, o acoperire Surface Pro), îl poți transforma într-un laptop care are și un ecran tactil.

Această versiune Surface Pro are un ecran de 12,3 inch cu o rezoluție de 2.736 x 1824, o cameră frontală de 5 megapixeli, o cameră principală de 8 megapixeli cu autofocus, două microfoane și un difuzor stereo de 1,6 W cu sunet Dolby. De asemenea, are o durată mare de viață a bateriei, care îți permite să îl utilizezi mai mult de 10 ore pe zi. Dacă ai deja acest model de laptop, va trebui să alegi între mai multe configurații (8 GB sau 16 GB de memorie RAM, procesor Intel Core i5 sau Core i7, 128 GB, 256 GB, 512 GB sau 1 TB de memorie), apelând la centrul de reparații și service laptop.

Microsoft Surface Pro 6
Centrul de service laptop este specializat în reparații echipamente electronice de orice generație și producător. Maeștrii efectuează reparații laptop Apple, Samsung, Xiaomi și alte mărci populare.

Centrul OnLaptop poate oferi diagnosticarea defecțiunii laptopului, reparații urgente, poate oferi piese de schimb originale și garanție pentru munca efectuată. Centrul de service laptop onlaptop.ro este format dintr-o echipă prietenoasă de ingineri specializați în repararea dispozitivelor electronice. Dispozitivul tău va fi în siguranță în mâinile unor astfel de specialiști.

 

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!