Ares - Ingrijirea cainilor

Cum să le faci viața mai ușoară animalelor de companie – 26 De idei

mai 12, 2018

Fie că vorbim de pisici sau de câini, animalele noastre de companie au și ele nevoie de spații dedicate pentru a se relaxa și pentru a se simți bine.

În articolul de astăzi am pregătit 26 de idei Do It Yourself pe care le puteți pune și voi în aplicare pentru a le face viața mai ușoară celor care nu cuvântă, așa cum le spunea Emil Gîrleanu.

Folosește o scară veche

Refolosește o scară veche pentru a le aranja lucrurile animalelor sau pentru a realiza un spațiu pe care pisicile să se cațere. Ele iubesc să facă asta!

Aranjează-le un spațiu pentru a dormi

Sub insula de bucătărie există spațiu pentru ca animalele să se relaxeze. Aranjează-le un loc numai al lor acolo. Poți folosi spațiul și pentru a îi închide atunci când pleci de acasă, dacă nu ești sigur că aceștia nu rod lucrurile prin casă.

Hamac pentru pisici

Din doar câteva lucruri pe care sigur le ai și tu prin casă le poți realiza pisicilor un hamac în cameră.

Refolosește un tricou vechi

Cu doar un tricou și un schelet realizat din sârmă le poți amenaja pisicilor un astfel de loc în care să doarmă. Pisicuțele îl vor iubi!

Spațiul de sub noptieră, loc de dormit pentru căței

Spațiul de sub noptiera poate fi ideal pentru cățelușii noștri, dacă aceștia sunt de dimensiuni mici sau medii. Pune acolo o pernă și lasă-le o jucărie de-a lor în acel lor pentru a înțelege că spațiul este al lor.

Refolosește sertarele de la mobila de bucătărie

Refolosește aceste sertare pentru a le amenaja animăluțelor tale un spațiu pentru a mânca pe care îl vei putea „strânge” în doar câteva secunde.

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

 

sursa foto: Pinterest

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!