Invatam Pe scurt

Cum să transformi o baie mică într-un spațiu cu adevărat superb

septembrie 26, 2022

Cum să transformi o baie mică într-un spațiu cu adevărat superb

Cu ajutorul unor trucuri ușor de pus în aplicare poți să transformi o baie mică într-o încăpere cu adevărat frumoasă, încăpere în care îți va face plăcere să te relaxezi.

Băile de dimensiuni mici pot fi o provocare atunci când vine vorba de apartamentul sau garsoniera ta. Ele se decorează ceva mai greu, însă acest lucru nu ar trebui să ne oprească din a transforma o baie mică, banală într-un spațiu cu adevărat frumos.

În articolul de astăzi, ți-am pregătit câteva idei creative pentru a transforma o baie mică într-un loc primitor, prietenos și dinamic.

Schimbă chiuveta

Un astfel de lavoar poate să schimbe în totalitate designul băii tale. Află de aici și care sunt aceste efecte apa dura pentru a știi dacă instalezi sau nu un filtru în baia ta.

Adaugă o pată de culoare

Pentru a scoate din simplitate un spațiu mic, o decorațiune într-o nuanță aprinsă poate fi modalitate excelentă de a aduce la viață acea încăpere. Într-o baie micuță, de exemplu, poți opta pentru un covor în nuanțe colorate sau pentru o perdea de duș cu forme frumoase și culori superbe.

Alege o oglindă mare

Trucul meu preferat atunci când vine vorba de încăperi mici este alegerea unei oglinzi mari, cu rame simple. Oglinda are capacitatea de a mări vizual o încăpere deoarece ține locul unei ferestre, dar te ajută și să împrăștie lumină în întreaga cameră. Oglinda va face încăperea să pară mai mare, mai spațioasă.

Spațiile de depozitare

Un alt element important și necesar ca în baia ta este un dulap cu mai multe spații de depozitare. Poți folosi spațiul de sub chiuvetă pentru a construi acolo un mic dulap, însă poți opta și pentru rafturi cutiile unde să poți depozita produse cosmetice sau produse de curățenie.

Tapetul

Pentru a transforma o baie mică într-un loc cu adevărat spectaculos, tapetul este un truc important pe care îl poți aplica și tu. Mai mult decât atât, aplicarea unui tapet în baia ta este o metodă simplă și ieftină de a transforma locul în unul superb. Îl poți aplica pe perete, mai ales că acum există o mulțime de modele ce sunt rezistente la umezeală.

Tapetul se găsește în multe nuanțe și modele diferite, astfel încât să se potrivească cu gusturile tale, dar cu designul băii.

 

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!