Descoperă 8 antibiotice naturale care luptă împotriva infecțiilor
Antibioticele sunt foarte eficiente în tratarea infecțiilor, oferindu-ți efecte benefice. Din păcate însă, sunt multe persoane care, din cauza antibioticelor, se confruntă cu alergii alimentare și tulburări intestinale. În acest caz, ce este de făcut?
Persoanele care nu tolerează antibioticele din farmacie, se pot trata cu antibiotice naturale! Acestea s-au dovedit a fi eficiente și, în plus, nu atacă nici cele mai sensibile organisme.
Cu toate acestea, este important să discutăm întâi cu medicul și să avem grijă ca cei mici să aibă astfel de vaccinuri copii făcute. De asemenea, nu uita că bolile precum diabetul se tratează atât homeopatic, dar cea mai importantă este vizita la medicul vostru.
8 antibiotice naturale pe care te poți baza
Să-ți prezint 8 dintre antibioticele naturale care te ajută în mod eficient în trataterea infecțiilor.
1. Oțetul de mere
În compoziția oțetului de mere se găsește acidul malic. Despre acesta se spune că lupta foarte bine împotriva virușilor, fungiilor și bacteriilor. Utilizarea oțetului de mere te ajută să distrugi microbii care îți atacă gâtul și curătă țesuturile înconjurătoare de toxine și microbi.
2. Usturoiul este bun la toate
De mică tot aud vorba asta: “usturoiul înseamnă sănătate pură”. Ori de câte ori m-am plâns pe lângă bătrâni că m-ar lua răceală, niciunul dintre ei nu m-a trimis la farmacie. Din contră, mi-au servit o căpățână de usturoi și mi-au spus să mănânc. Culmea, remediul funcționează! Ba mai mult, funcționează extrem de eficient și rapid. Usturoiul are proprietăți anti-parazitare, antifungice puternice și reușește să țină virozele la depărtare, fără a-ți ataca bacteriile sănătoase.
Consumând usturoi în mod regulat, chiar dacă consumi în cantități mici, reușești să tratezi în mod extrem de eficient mai multe probleme de sănătate.
Minunile usturoiului
Să-ți spun câteva dintre minunile pe care le poate face usturoiul: infecții ale sinusurilor, candidoza, diaree, herpes genital, hipertensiune arterială, diabet zaharat, impotență, gripă, răceala ș.a.
3. Ghimbirul
Dintotdeauna, în mod tradițional, ghimbirul n-a lipsit din rețetele leacurilor băbești împotriva gripe și a răcelii. Asta datorită faptului că s-a observat că administrarea de ghimbir reușește să crească temperatura corpului, ajutându-l să transpire. Lucrul cel mai interesant este că atunci când transpiri, corpul tău reușește să elibereze o substanță chimică, substanțăcare distruge microbii.
4. Ceapa face bine!
Ceapa face parte din aceeași familie ca și usturoiul. Spun asta pentru că se aseamănă foarte bine în proprietăți. În plus, consumul regulat de ceapă te ajută în calmarea durerilor, reducând inflamatia și stimulând circulația sângelui. Consumul de ceapă se recomandă și în cazul în care te confrunți cu răceală sau gripă. De asemenea, atunci când ai de-a face cu o tuse supărătoare, mănâncă o ceapă! Vei observa imediat cum durerea se atenuează.
5. Încearcă și frunzele de măslin!
Acestea sunt o alternativă 100% naturală, care îți garantează rezultate imediate și de durată, ajutând bacteriile sănătoase din organismul tău să se multiplice. Ține minte: extractul de frunze naturale de măslin este foarte bun la casq omului; acestea fiind un bun tratament împoriva oricărui tip de infecție.
Nu uita nici de fructele şi legumele bogate în vitamina C!
Mi-e imposibil să cred că încă mai sunt oameni care nu cunosc puterea vitaminei C în organismul nostru! Oricum ar fi, am să repet: vitamina C este cea care reușește să stimuleze sistemul nostru imunitar, pentru a-l face mai eficient în prevenirea bolilor.
Recomandat este să consumați fructe și legume bogate în vitamina C, în mod cât mai regulat. Astfel, alegi să previi apariția infecțiilor, aducând beneficii și sănătății pielii tale.
Din semințele de grapefruit facem extract
Extractul din semințe de grapefruit este recomandat să se folosească ca anti-parazitare, pentru că inhibă creșterea bacteriilor, a ciuperciulor și a virusurilor. Folosindu–te de extractul de grapefruit nu ai pentru ce să–ți mai faci griji, ingredientele sale active sunt 100% non-toxice!
Extractul din semințe de grapefruit se recomandă ca antibiotic natural în distrugerea gripei, ciupercilor, candidozei, herpesului, E. Coli, paraziților s.a.
8. Scorțișoară
Scorțișoară este unul dintre condimentele nelipsite din bucătăriile românești. Ce nu știe multă lume este faptul că acest condiment foarte ieftin este și un antibiotic 100% natural! Scorțișoara are capacitatea de a stopa dezvoltarea ciupercilor și a bacteriilor.
De asemenea, dacă te confrunți cu problema diabetului, atunci ține aproape pliculețele de scorțișoară. Pentru că aceasta controlează nivelul diabetului și îți taie pofta de dulce.
În combinație cu mierea, scorțișoara ajută la digestie, ține la distanță gripa și răceala și are efecte uimitoare asupra sănătății pielii și dinților.
Sper că aceste 8 recomandări de antibiotice naturale să vă fie de folos și să vă scutească stomacul de neplăcerile cauzate de antibioticele tradiționale, cumpărate din farmacii.
Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Like pe pagina mea de Facebook.
sursa foto: pinimg.com, promerasports.com, organicfacts.net, cenovis.com.au
Niciun comentariu