Evenimente

GRĂDINA IELELOR deschide locul de campare pentru corturi și rulote

iulie 15, 2020
Gradina Ielelor cover

GRĂDINA IELELOR, cel mai mare spațiu de campare din România, deschide locul de campare pentru corturi și rulote

Aflat la poalele Munților Făgăraș , la 2 km de zona turistică Sâmbăta de Sus, Grădina Ielelor, este un spațiu de 60.000mp, parcelat în 3 zone distincte: camping, spațiu evenimente și glamping. Spațiul este în totalitate împrejmuit, dispune de canalizare proprie, iluminat perimetral solar.

Zonele de campare sunt mai mult decât generoase, oferind 26 de spații pentru rulote cu o suprafață alocată de 100mp/rulota și 47 de spații pentru corturi cu o suprafață alocată de 40mp/cort.

 

Campingul dispune de toalete moderne, dușuri, vetre pentru foc și spații de relaxare conexe.

“Am gândit acest loc ca un spațiu de relaxare pentru toți cei care vor veni să campeze la noi. Știm că atunci când ești în vacanță îți dorești să ai parte de intimitate, liniște și relaxare. De aceea zonele alocate atât unui cort cât și unei rulote sunt extrem de generoase, pentru a oferi o experiență premium în mijlocul naturii. Ne dorim ca turiștii noștri să se bucure de toate condițiile pentru o vacanță reușită, chiar dacă sunt cu rulota sau cu cortul, iar facilitățile și dotările noastre vor satisface aceste cerințe. Suntem siguri că vor avea parte de o experință de “milioane” de stele.” a declarant Silvana Savoiu, co-fondator Grădina Ielelor.

Ce poți face dacă vii în zonă? În Sâmbătă de Sus se află o serie de obiective turistice care pot fi vizitate: punctul de atracție al zonei îl constituie Mănăstirea Brâncoveanu, Castelul Brâncovenesc, dar și chilia Părintelui Arsenie Boca, aflată în munții Făgăraș, pe Valea Sâmbetei,
aproape de Cabana Sâmbătă.
Pentru cei care își doresc activități de agrement, există un parc de aventură în zonă, cu tiroliene, panou escalada pentru copii și adulți și multe altele.
Pe lângă toate acestea, recomandăm și o vizită la binecunoscută herghelie Sâmbătă de Jos, care a fost fondată în 1874, iar caii din rasă Lipitan provin de la Herghelia Lipitan din Slovenia.

Sâmbăta de Sus este, de asemenea, un punct de plecare către o serie de trasee montane în Munții Făgăraș, dar și către cel mai înalt vârf din țara noastră, Vârful Moldoveanu, aflat la o altitudine de 2545 m.

La doar 30 de km de Sâmbăta se află localitatea Cârțișoara (Sibiu), punctul de urcare pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos din România. Traseul este o mare atracție pentru turiști datorită peisajelor fascinante create de relieful glaciar. Aici întâlnim lacurile Vidraru, Capra,
Complexul Cumpăna și telecabina Balea, cascada și Lacul Balea. Mai multe detalii despre zona și prețuri se găsesc pe site-ul locației: www.gradina-ielelor.ro.

Așadar, zona este foarte ofertantă pentru toți iubitorii de natură și activități în aer liber. Campingul Grădina Ielelor își propune să fie o nouă experiență pe piața de profil, reunind confortul asigurat prin dotări moderne, intimitatea dată de spații generoase de campare și
dragostea pentru natură.

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!