Recenzii

Hail, Caesar! – Ave, Cezar! (2016)

februarie 18, 2016

Hail, Caesar! – Ave, Cezar! este o comedie care se petrece in anul 1951, cand se filmeaza cea mai mare productie a vremii, „Hail, Caesar!”, pe platourile Capitol Pictures.

Acest film putea foarte bine sa aiba titlul: „Cum sa fii entuziasmat de o distributie impecabila si de un scenariu promitator si sa-ti iei teapa”. Dar ar fi fost cam lung, nu-i asa?! Insa ma asteptam ca, la un moment dat, sa apara cineva pe ecran si sa spuna: „A fost o gluma, adevaratul film incepe imediat”.

Din scurta descriere de mai sus nu este greu sa-ti dai seama ca „Hail, Caesar!” nu este tocmai filmul meu preferat din anul 2016 (sau dintotdeauna). Va povesteam de distributie: George Clooney il joaca pe Baird Whitlock, un star de cinema care a fost drogat si rapit pentru o uriasa recompensa. Actiunea se invarte in jurul personajului lui  Josh Brolin, dar acest lucru este format, de fapt, din mai multe piese de puzzle. Poate prea multe. Josh Brolin este Eddie Mannix, un personaj important din viata cinematografica a anilor ’50. V-am ametit? Da, pai asa m-am simtit si eu timp de 1 ora si 46 de minute, caci atat dureaza comedia produsa de fratii Coen. 

Filmul este distribuit in Romania de RO Image 2000, si-l putem vedea pe marile ecrane incepand cu data de 19 februarie 2016.

Actori: Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill wi Frances McDormand

Scenariul si regia: Joel Coen si Ethan Coen

Trailer

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!