Inceputuri

Idei de redecorare cu buget mic – Sfaturi simple

noiembrie 24, 2019

Idei de redecorare cu buget mic – Sfaturi simple

Redecorarea casei este atât o necesitate, cât și o schimbare de care avem nevoie. Noi, femeile, simțim nevoia uneori să schimbă ceva în casă: fie că este vorba de culoarea pereților, de piese noi de mobilier sau de decorațiuni frumoase, casa noastră are nevoie de un decor fresh. Și pe bună dreptate, căci aceste lucruri simple ne fac să simțim că am reînnăscut. 🙂

Cu toate acestea, bugetul investit nu trebuie să fie neapărat uriaș atunci când vine vorba de schimbări în locuință. Cu ajutorul sfaturilor din acest articol vei putea să faci câteva schimbări în casă, schimbări care te vor face să simți că locuiești într-un cămin complet reamenajat.

Alege o decorațiune nouă

Uneori, o piesă decorativă nouă te va ajuta să schimbi în întregime aspectul încăperii. De exemplu, în dormitor este suficient să schimbi draperiile. Alege o nouă culoare, o textură diferită și o lungime diferită și vei observa imediat schimbarea.

Același lucru se va întâmpla și dacă alegi să înlocuiești covorul din living room.

Alege mobilier la mâna a doua

Mobilierul la mâna a doua poate să arate uneori mai bine și să fie mai calitativ decât mobilierul nou. Nu ai nevoie decât de răbdare pentru a căuta exact ce îți dorești, dar și pentru a găsi mobilierul potrivit pentru design-ul încăperii tale.

Găsești aici mobilier bucatarie ideal pentru a reamenaja, dar și pentru a alege un mobilier în cazul în care te muți într-o locuință nouă. Platformele online oferă o mulțime de posibilități pentru a face cumpărături la prețuri accesibile (cum sunt și aceste biciclete ieftine), iar noi trebuie să profităm de acest lucru.

Zugrăvește în cameră!

Vopseaua este una dintre cele mai simple, ieftine și frumoase modalități prin care poți să oferi casei tale o imagine nouă. În acest mod, nu doar că vei schimba aspectul întregii încăperi, dar se va schimba și mirosul și ambientul din cameră. Astfel, o simplă vopsea te poate face să te simți că într-o casă cu un potențial nou, maxim.

Alege să reabilitezi

Atunci când vine vorba de chiuvete, cadă sau cabina de dus, în loc să le înlocuiești, le poți reabilita. Dacă chiuvetă și cada sunt revopsite, baia va părea complet renovată și materialele se vor păstra și ele într-o condiție bună pe o perioadă mare de timp.

Mulți oameni aleg să recumpere anumite piese de mobilier sau obiecte sanitare, însă unele dintre ele pot fi reabilitate cu un buget mai mic. Această strategie este una eficientă pentru a economisi bani, dar și pentru a fi prietenos cu mediul înconjurător.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!