Inceputuri

Inelul de logodnă cu diamant – alegerea perfectă pentru iubita ta

iulie 29, 2018
inel de logodna

Obiceiul de a dărui un inel cu ocazia logodnei provine încă din cele mai vechi timpuri, reprezentând un simbol al iubirii eterne. Această bijuterie joacă un rol semnificativ, mai ales pentru femei și tocmai de aceea nu ar trebui ales la întâmplare.

Dacă dorești să achiziționezi un inel de logodnă, nu ar strica să te documentezi foarte bine înainte de a alege atât piatra prețioasă cu care să fie împodobită bijuteria cât și materialul din care să fie confecționat inelul.

În cazul în care te întrebi ce opțiuni ai și care sunt cele mai căutate modele de pe piața de bijuterii, iată un mic top care te poate ajuta să-ți faci o idee despre cele mai apreciate inele cu diamant.

Solitaire

Inelul de logodnă care are o singură piatră în centru este unul dintre cele mai populare modele din întreaga lume. Fiind un model foarte cunoscut – mai ales datorită celebrităților, rămâne o alegere clasică și ocupă un loc de top în rândul celor mai dorite inele de logodnă.

sursa foto: e-ring.ro

Three-Stone

În designul acestui inel intră trei pietre; una este așezată în centru, iar celelalte două sunt poziționate în lateral.

sursa foto: e-ring.ro

Halo

Modelul care are o piatră mai mare poziționată central și alte câteva pietre de diferite dimensiuni (de obicei, mai mici) așezate pe părțile laterale se numește Halo.

sursa foto: e-ring.ro

Eternity

Este bijuteria care are un design cu mai multe pietre de mici dimensiuni, dispuse simetric pe cea mai mare suprafață a cercului.

sursa foto: e-ring.ro

Inelul cu diamant – cea mai râvnită bijuterie?

În anul 1477, Arhiducele Maximilian a dăruit un inel de logodnă Mariei de Burgundia, fiica lui Charles de Bold. Și iată că domnișoarele din toată lumea au devenit dornice să primească un astfel de inel ca dovadă a iubirii infinite. Pe lângă valoarea pe care o are această piatră prețioasă, mai există și credința conform căreia luminile reflectate de fațetele diamantului au rolul de a conferi cuplului protecție sporită împotriva spiritelor malefice.

Având în vedere semnificația cuvântului diamant care derivă din grecescul adamas (de neînvins, indestructibil), nu-i de mirare că acesta a ajuns un simbol atât de popular al inelului de logodnă. De fapt, diamantul ocupă poziția 10 pe scara durității – denumită și scara lui Mohs și tocmai din acest motiv este o piatră prețioasă ce simbolizează trăinicia. De altfel, este asociată cu legământul de iubire a celor doi soți.

Cum alegi inelul de logodnă

Orice logodnic își dorește să facă impresie bună în fața iubitei lui, așadar că pe lângă toate celelalte aspecte de care ar trebui să țină cont atunci când pregătește surpriza, nu ar trebui să uite de inelul de logodnă.

Această bijuterie reprezintă o promisiune de căsătorie, astfel că nu ar trebui să dai dovadă de superficialitate atunci când alegi inelul. Mai mult decât atât, ai putea să ții cont de preferințe ei și de personalitatea pe care o are ca să te asiguri că nu dai greș în cadrul procesului de selecție.

inel de logodna

E-ring îți prezintă cele mai frumoase inele cu diamant

Magazinul online E-ring are o gamă variată de modele de inele de logodnă din care poți alege varianta pe care ți-o dorești. În plus, dacă vrei să o faci să se simtă cu adevărat specială, poți opta pentru un design personalizat.

Contactează un reprezentant E-ring, trimite-i o schiță cu un model desenat, iar după ce vei primi un model în format digital similar cu cel imaginat de tine, vei primi produsul final în cel mai scurt timp posibil.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!