Evenimente

Influencerii din blogosfera romanesca – SMS 2016

februarie 20, 2016

Ieri, 19 februarie 2016, Biz si Zelist au lansat in premiera la Social Media Summit Bucuresti 2016 listele cu influencerii pe cele mai dezvoltate domenii din blogosfera romaneasca.

Pe langa traditionalele rezultate ale studiilor exclusive: “Top bloggeri cu care colaboreaza agentiile si companiile” si “Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2015”, au fost lansate listele  cu cele mai vizibile bloguri pe nise: food, fashion, tehnologie, marketing&digital, travel, design parenting, relatii de cuplu, precum si lista celor mai influenti 50 de bloggeri generalisti.

Au mai fost lansate: Topul vlogger-ilor si Topul instagramer-ilor.

“Suntem prima publicatie care a scris despre blogosfera. De 10 ani analizam evolutia social media si organizam evenimente dedicate acestei comunitati. Ne-am asumat rolul de educare si dezvoltare al acestui domeniu si, prin evenimentele repetate in care am adus la aceeasi masa jucatorii din companii, agentii si din blogosfera, am reinventat comunicarea si campaniile de marketing si comunicare” spune Marta Usurelu, redactor sef, Revista Biz.

In topul bloggerilor cu care colaboreaza agentiile si companiile conduce pentru al treilea an consecutiv Cristian China Birta. Chinezu este urmat de Victor Kapra si, pe locul trei, Diana Enciu si Alina Tanasa de la Fabulousmuses.net.

In topul agentiilor care colaboreaza cel mai bine cu bloggeri se situeaza Golin, MSLGroup The Practice si McCann Group.

Mai multe detalii si topurile complete gasiti aici: http://www.revistabiz.ro/13611-2/ ‎

Despre Social Media Summit

Social Media Summit Bucuresti este conferinta care iti prezinta la fiecare inceput de an principalii jucatori din social media. Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare din companii si agentii de PR, oamenilor de marketing&vanzari si bloggerilor.

Social Media Summit Bucuresti este la a 5-a editie si face parte din serie de evenimente regionale organizate de revista Biz in Timisoara, Cluj, Iasi, Brasov si Sibiu.

Despre Biz

Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera continut viu,  proiecte jurnalistice creative si abordari unice asupra mediului de business local si international. Tirajul este auditat de BRAT.

Revista Biz se distribuie in zonele urbane din tara, fiind disponibila in retelele Inmedio – Relay din Centrele de Business, Kaufland, Auchan, Mall-uri, Cora, Mega Image etc. la chioscurile de presa, aeroport (Tarom: Business Lounge, porti de imbarcare, la bordul aeronavelor TAROM) si reteaua de benzinarii Agip.

Strategie

Strategie Strategie

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!