Inceputuri Invatam

IQOS pe termen lung: Întâmplări și păreri mai clare bazate pe experiență

ianuarie 24, 2019
IQOS

Vă spuneam acum câteva luni că am început să folosesc IQOS. De ce? Ei bine, din curiozitate. Am observat că este din ce în ce mai popular și am prieteni apropiați care s-au obișnuit foarte repede cu gustul și cu manevrarea dispozitivului.

Avantajele unui dispozitiv IQOS 2.4+

Zic IQOS 2.4+ pentru că aceasta este varianta de IQOS pe care eu și Mihai am testat-o. Să vă povestesc:

1. Design elegant

Cred că pe mulți dintre voi vă atrage design-ul dispozitivului IQOS. Este elegant, varianta de 2.4+ vine în două culori: Navy Blue și alb mat, superb și arată genial. Cred că orice iubitor de tehnologie, dar și de un design deosebit va fi încântat de cum arată un dispozitiv IQOS.

Pachetele cu rezerve HEETS sunt și ele micuțe, nu incomodează în geantă sau în buzunar și sunt realizate dintr-un material mai dur și rezistent, astfel că nu se vor îndoi repede.

2. Nu generează fum sau scrum

Pe lângă design-ul deosebit, IQOS oferă satisfacția unui gust autentic de tutun, dar nu generează deloc fum sau scrum. Asta înseamnă că nu ai nevoie de scrumiere și, mai mult decât atât, am observat că mirosul este mai puțin evident decât la țigările clasice.

3. Poți alege din mai multe sortimente de rezerve HEETS

Rezervele de tutun HEETS sunt făcute dintr-un tutun calitativ și poți alege din 5 sortimente diferite:

 

 • Bronze, cu un amestec de tutun robust și note plăcute de malț;
 • Amber, o intensitate medie și un amestec echilibrat;
 • Yellow, cu o aromă puternică și amestec cu note tonice;
 • Blue, un amestec cu note pronunțate de mentol, pentru iubitori;
 • Turquoise, cu o aromă mentolată și o intensitate medie.

Dacă aveți IQOS 3, puteți alege de aici rezervele HEETS preferate.

4. Tutunul nu arde

Tehnologia folosită de IQOS, și anume tehnologia heat-not-burn, nu arde tutunul, ci doar îl încălzește suficient de mult încât acesta să elibereze nicotina și o aromă autentică de tutun, sub formă de aerosol.

5. Experiența cu IQOS e mai plăcută

Datorită faptului că IQOS nu are gudron, experiența cu acest dispozitiv este mai plăcută, întrucât nu simți că te lovește direct în plămâni.

IQOS

Am auzit persoane care spun că rezervele HEETS nu au un gust bun. Ei bine, nu e ca și când țigările obișnuite au gust de prăjitură gata coaptă, așa că acest lucru ține de obișnuință. Avantajele HEETS sunt numeroase, însă totul ține de propria părere și de propria alegere.

 

Cum se păstrează IQOS-ul?

Dispozitivul se curăță după consumarea a 20 de HEETS cu ajutorul periilor din kit și se încarcă stiloul după fiecare rezervă de tutun consumată. Dispozitivul mare complet încărcat poate încărca stiloul de cel puțin 20 de ori.

Încărcarea stiloului în dispozitivul mare durează aproximativ 4 minute, iar dispozitivul mare se încarcă complet în 2 ore.

Vă reamintesc că pachetul cu dispozitivul IQOS conține:

 • Un dispozitiv electronic – IQOS 2.4 + care poate fi utilizat exclusiv cu un produs pe bază de tutun, cunoscut ca Heets;
 • Încărcător cu dimensiuni de buzunar;
 • Dispozitiv de curățare;
 • Bețișoare de curățare;
 • Cablu USB;
 • 5 pachete cu rezerve HEETS la alegere.

IQOS

Concluzii

 • Dacă vrei să încerci și să și simți pe deplin experiența unui IQOS, renunță la țigările clasice pentru că nu vei înțelege nimic dacă le combini.
 • IQOS se poate porni și într-o încăpere închisă, dar ai grijă să întrebi acest lucru dacă te afli într-un restaurant sau într-un alt spațiu public.
 • IQOS nu îți încarcă respirația, ceea ce mi se pare un mare plus.

 

Cel mai bine este să încerci singur experiența unui IQOS pentru că nimic nu se compară cu experiența personală și cu concluziile bazate pe propriile acțiuni.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!