Locuri frumoase

Lumină, spațiu, stil: Cum Velux România redefinește mansardele

iunie 28, 2024

Lumină, spațiu, stil: Cum Velux România redefinește mansardele

Imaginează-ți o dimineață liniștită, în care razele soarelui îți mângâie fața și pătrund delicat prin ferestrele mansardei tale, umplând camera cu o lumină caldă și naturală. Aceasta este experiența pe care Velux România o aduce în casele noastre, oferindu-ne ferestre de mansardă care nu doar luminează, ci și transformă complet spațiul de sub acoperiș.

De la primele ore ale zilei și până la apus, ferestrele Velux fac ca fiecare clipă petrecută în mansardă să fie specială, conectându-ne cu natura și aducându-ne mai aproape de cer.

Velux România nu este doar un furnizor de ferestre, ci un adevărat inovator în domeniul design-ului și al tehnologiei ferestrelor pentru mansardă. Cu o pasiune autentică pentru calitate și un angajament ferm față de confortul și satisfacția clienților, Velux a reușit să redefinească modul în care percepem spațiile mansardate.

Fie că îți dorești o cameră de relaxare, un birou luminos sau un dormitor primitor, ferestrele Velux aduc o explozie de lumină naturală și o estetică modernă care transformă fiecare colț al mansardei tale într-un loc de poveste.

Studiu VELUX România: 79% dintre proprietarii de case din România și-ar renova energetic locuințele pentru a locui mai bine

VELUX România, unul dintre cei mai importanți producători de ferestre de mansardă, a realizat anul acesta un studiu național în rândul proprietarilor de locuințe pentru a sonda motivele și constrângerile vizavi de renovarea eficientă energetic a caselor. Potrivit sondajului, realizat pe un eșantion de peste 1000 de persoane la nivel național, 69% dintre respondenți au afirmat că principalul obstacol care îi împiedică să își renoveze casa sunt constrângerile financiare, în timp ce 79% dintre ei au susținut că și-ar renova locuințele dacă ar putea accesa fonduri subvenționate de către autorități.

La VELUX România, credem cu tărie în importanța susținerii eforturilor pentru case eficiente energetic. Românii au nevoie și își doresc case mai bune, mai sănătoase, care să le asigure confort și costuri rezonabile de energie. Ne dorim să fim un partener de încredere pentru toți cei care vor să își îmbunătățească confortul locuințelor, pentru că nu oferim doar ferestre de mansardă și accesorii conexe, dar suntem și un promotor al locuitului sustenabil, în general. Considerăm că România are nevoie de clădiri durabile, eficiente, iar în acest context, renovrea energetică este esențială pentru țara noastră”, a declarat Noemi Ritea, Director de Piață VELUX România, Ungaria și Moldova.

VELUX oferă soluții inovatoare pentru locuințe de peste 80 de ani. Astfel, ferestrele de mansardă, pentru acoperișul înclinat, acoperișuri tip terasă, produsele pentru protecție solară și accesoriile inteligente sunt o soluție simplă și rentabilă pentru o casă eficientă energetic.

De ce să îmbunătățești spațiul din mansarda ta?

Mansarda, un spațiu adesea neglijat și folosit pentru depozitare, are un potențial imens de a deveni unul dintre cele mai plăcute și funcționale locuri din casa ta. Transformarea mansardei într-un spațiu locuibil nu doar că îți oferă mai multă suprafață utilă, dar poate aduce și un plus de valoare întregii locuințe. Gândește-te la posibilitățile pe care le ai: un dormitor confortabil, un birou liniștit pentru muncă de acasă, o sală de jocuri pentru copii sau chiar un loc de relaxare personal.

Optimizarea mansardei poate schimba radical modul în care te raportezi la întreaga ta casă, oferindu-ți un loc unde să evadezi din rutina zilnică și să te bucuri de confort și intimitate.

Ferestrele Velux joacă un rol important în această transformare, schimbând complet percepția și atmosfera spațiului din mansardă. Datorită design-ului lor inovator, aceste ferestre nu doar că permit pătrunderea luminii naturale, ci pot funcționa și ca mini-balcoane, oferindu-ți un colț de aer proaspăt și o priveliște superbă. Imaginează-ți cum ar fi să ai o fereastră care se deschide și devine un mic balcon, unde poți savura o cafea dimineața sau te poți relaxa citind o carte în aer liber. Cu ferestrele Velux, mansarda ta poate deveni un loc plin de viață și lumină, unde te simți mereu conectat cu natura și învăluit de confortul propriului cămin.

Despre Grupul VELUX

De peste 80 de ani, Grupul VELUX a creat medii de viață sănătoase pentru oamenii din întreaga lume, valorificând la maximum lumina naturală și aerul proaspăt. Gama variată de produse include ferestre de mansardă, ferestre pentru acoperiș terasă, rulouri interioare, produse pentru protecție solară și rolete exterioare, precum și soluții de montaj și sisteme de control pentru casă inteligentă.
Aceste produse contribuie la asigurarea unui climat interior sănătos și durabil, pentru muncă și învățare, pentru joacă și petrecerea timpului liber.

Lucrăm la nivel global – cu operațiuni de vânzări și producție în peste 38 de țări și aproximativ 12.500 de angajați în întreaga lume. Grupul VELUX este deținut de VKR Holding A/S, o societate cu răspundere limitată deținută integral de fundații non-profit, caritabile (THE VELUX FOUNDATIONS) și de familie. În 2021, VKR Holding a avut venituri totale de 3,5 miliarde de euro, iar THE VELUX FOUNDATIONS a donat 244 de milioane de euro sub formă de donații caritabile.

Pentru mai multe informații despre Grupul VELUX, vizitați velux.com.

 

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!