Recenzii

Mary Magdalene – Maria Magdalena 2018: Despre întâmplările biblice

aprilie 1, 2018
Maria Magdalena

Se apropie o sărbătoare extrem de importantă pentru noi: Sărbătoarea Pascală. Filmul Maria Magdalena prezintă povestea uneia dintre cele mai neînțelese femei din istorie. Este vorba de Maria Magdalena, o femeie care și-a părăsit familia, și-a părăsit locul în care s-a născut pentru a îl urmări pe El.

Când a venit timpul să se căsătorească, în Țara Sfântă, în primul secol, Maria Magdalena a decis că mai bine își părăsește familia și locul natal decât să facă acest pas. Considera că o căsătorie nu este un lucru potrivit pentru ea. A preferat să se alăture acestei mișcări sociale radicale noi în care credea cu toată puterea.

Cred că filmul Maria Magdalena este un pic mai mult decât se vede pe marile ecrane. Te uiți la el și dacă nu îl simți, dacă nu te gândești mai departe decât ceea ce vezi, nu poți să îi înțelegi semnificația. Este un film care nu încearcă să te facă să crezi în ceva, însă care te face să îți schimbi un pic perspectiva asupra lucrurilor.

Maria Magdalena

Replicile dintre personaje, mai ales cuvintele înțelepte ale lui Iisus, te pun puțin pe gânduri. Sunt sigură că fiecare dintre voi ați văzut cel puțin o dată un film despre moartea lui Iisus. De data aceasta, povestea este spusă din perspectiva femeii care parcurge o călătorie spirituală unde descoperă ce înseamnă realitatea destinului lui Iisus.

Maria Magdalena îl admira pe Iisus, avea încredere în el și îl urma peste tot. Filmul arată cât de puternică a fost Maria Magdalena și prin câte a trecut ea în călătoria parcursă împreună cu Mântuitorul și cu apostolii.

 

Premiera în România: 30.03.2018
Regia: Garth Davis
Actori: Rooney Mara, Joaquin Phoenix, Chiwetel Ejiofor
Gen film: Dramă
Durată: 120 minute
Distribuit în România de: Ro Image 2000

Trailer 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!