Recenzii

Mila Kunis și Kate McKinnon te fac să râzi în comedia „Spionul care mi-a dat papucii”

august 16, 2018

Mila Kunis și Kate McKinnon te fac să râzi cu lacrimi în comedia „Spionul care mi-a dat papucii” – The Spy Who Dumped Me 2018. 

Încă de prima dată când am văzut posterul cu Mila Kunis și Kate McKinnon am știut că trebuie neapărat să văd această comedie. Și nu mi-a părut rău deloc. Am râs cu lacrimi la comedia cu replici amuzante și acțiune ce te face să stai în suspans.

Acțiunea din film

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi care își cunosc toate secretele. Ele se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale. Se pare că fostul iubit a lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloși. Aceștia erau pe urmele lui Drew (Justin Theroux), iar acum sunt și pe urmele lui Audrey și pe ale lui Morgan.

Cele două fete sunt acum în mijlocul unei misiuni care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți și periculoși. Hotărâte să ducă misiunea la bun sfârșit, ele trec printr-o mulțime de încercări, întâlnind și un agent britanic fermecător și inteligent, pe Sebastian (Sam Heughan).

De pe 17 august puteți să vedeți filmul la cinema, film distribuit în România de Vertical Entertainment. Am râs cu lacrimi la acest film!

Mai multe detalii despre film

Regia: Susanna Fogel

Actori: Mila Kunis, Justin Theroux, Kate McKinnon, Sam Heughan

Gen film: Acţiune, Comedie

Durata: 117 minute

Premiera in Romania: 17.08.2018

Distribuit in Romania de: Vertical Entertainment

 

Trailer film

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!