Ingrijire Ingrijirea unghiilor

Modele de picturi pentru unghii simple, scurte și simpatice

aprilie 26, 2019
modele de picturi pentru unghii simple

Modele de picturi pentru unghii simple, scurte și simpatice

Cele mai frumoase unghii sunt, în mod clar, cele simple. Modelele de mai jos sunt preferatele mele. Îmi plac unghiile scurte, colorate cu bej sau un crem simplu și pictate cu linii fine.

Fie că este vorba de forme geometrice, de flori simple sau de alte dungi simple, aceste picturi nu sunt deloc ușor de realizat. Cu cât pare modelul mai simplu, cu atât atenția la detalii trebuie să fie mai mare.

Modelele simple sunt cele mai frumoase

Din punctul meu de vedere, nu ai nevoie de unghii cu picturi extrem de sofisticate pentru ca acestea să fie frumoase. Bineînțeles, dacă optezi pentru o pictură tip peisaj, pe o singură unghie, atunci design-ul rămâne la fel de frumos.

Picturile simple, cu modele cât mai curate și elegante, rămân preferatele mele.

Semnul infinitului

Semnul infinitului este legat de ideea de „nemărginit”, „fără sfârșit”. În filozofie, se referă la spațiu și la timp, însă el poate fi ales ca reprezentant și atunci când vine vorba de iubire infinită, prietenie infinită sau alte sentimente.

În India și în Tibetul antic, infinitul însemna echilibru, perfecțiune, armonie. De asemenea, cele două cercuri ale cifrei amintesc de legătură strânsă dintre cer și pământ.

Semnul infinitului poate fi purtat cu mândrie pe unghiile tale. Poți alege ca acesta să fie unit și printr-un cuvânt: love (iubire).

Culori neutre și linii negre

Culorile neutre și liniile negre sunt preferatele mele. Sunt atât de simple, însă sunt fantastice. Se potrivesc cu orice ținută, sunt finuțe și nu au nevoie de niciun alt accesoriu.

Partea bună atunci când optezi pentru unghii atât de simple este că poți alege și accesorii: inele sau brățări mari, fără ca totul să fie dus în extreme.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

sursa foto: Pinterest

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!