Recenzii

Ocean’s 8: Jaf cu clasă (2018) – Un film pe care nu vrei să-l ratezi

iunie 22, 2018
oceans-8

Știu că abia aștepți să o vezi pe Rihanna în Ocean’s 8. Sau poate pe Sandra Bullock? Sau pe Cate Blanchett? Nu, lasă-mă să ghicesc, este vorba de Anne Hathaway? Sau poate de Helena Bonham Carter? Sau vrei să îl vezi pe istețul și carismaticul James Corden? Ei bine, nu contează despre cine e vorba, îi poți vedea pe toți!

Sunt deștepți, sunt cunoscuți și fac parte din aceeași super producție!

Ocean’s 8: Jaf cu clasă (2018)

Ocean’s 8: Jaf cu clasă (2018) este cea mai așteptată producție a verii de la Warner Bros. Pictures. Debbie Ocean (Sandra Bullock) plănuiește de cinci ani, opt luni și doisprezece zile un jaf de milioane. De 150 de milioane, ca să fiu mai exactă. De dolari.

Debbie Ocean se bazează pe partenera ei, Lou Miller (Câte Blanchett), iar împreună adună o echipă fantastică cu care să pună în aplicare planul. Celelalte specialiste sunt: bijutierul Amita, hoață de buzunare Constance, expertă în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball și designerul vestimentar Rose.

Ce jefuiesc ele? Colierul din diamante ce se va afla la gâtul frumoasei Daphne Kluger (Anne Hathaway), la gala anului – Gala Met.

Planul este perfect, frumos gândit, filmul te pune pe gânduri, iar aparitele frumoaselor dive îți dau așa o stare de bine și un fior fantastic.

Nu mă crezi? Așteaptă numai să le vezi pe Rihanna, Sandra Bullock și pe Anne Hathaway în rochiile frumoase de gală.

anne-hathaway

 

Regia: Gary Ross
Actori principali: Cate Blanchett, Olivia Munn, Matt Damon, Dakota Fanning, Sandra Bullock, Richard Armitage, Anne Hathaway
Gen film: Acţiune, Comedie, Crimă, Thriller
Durata: 110 minute

Premiera în România: 22.06.2018

Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment.

Trailer

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!