Ingrijire Ingrijirea parului

Reinventam coada de cal simpla cu aceste 24 idei originale

august 6, 2016

Reinventam coada de cal simpla cu aceste 24 idei originale

Intrebarea pe care noi, fetele, o punem in fiecare dimineata este: Cum imi aranjez astazi parul? In zilele calduroase de vara, chiar daca ne dorim, stim ca nu putem sta cu parul desprins toata ziua. Personal, am incercat de multe ori sa renunt la ideea de par lung pentru ca vara imi este prea cald, iar parul lung este mai greu de ingrijit, insa unde este frumusetea?

Exista fete carora le sta foarte bine cu parul tuns bob sau cu o tunsoare retro, insa eu nu suna una dintre acele fete, asa ca parul mediu sau lung este alegerea pe care o fac. In plus, consider ca ai nevoie de putin curaj pentru a renunta la parul lung. Sa va zic un secret? Eu nu cred ca am acea doza de curaj. :))

Acestea fiind spuse, sa va povestesc un pic despre clasica si banala coada de cal. De cele mai multe ori, prefer sa imi tin parul in coada, insa aleg sa petrec inca 7-10 minute in plus pentru a face aceasta coafura mai unica si mai speciala. Imi tapez bretonul si il prind cu doua ace de par (acele clame simple, negre) pentru a face coada mai frumoasa. Mi-a placut atat de mult sa ma joc cu aceste coafuri, incat am invatat sa impletesc si reusesc sa imi fac singura un spic (poate nu cel mai reusit) sau o coada de peste chic.

Ideile de coafuri de mai jos mi se par simpatice si perfecte pentru zilele calduroase de vara sau pentru zilele in care ne grabim sa ajungem la o intalnire, la birou sau la film. Ideea de a te axa pe o coafura mai „dezordonata” pe mine ma incanta, insa daca nu sunteti adepte acestui stil, in lista de mai jos gasiti si idei pentru o coada de cal eleganta sau una extravaganta.

Daca nu va pricepeti la impletit, puteti incerca coada impletita in doua. Chiar daca este simpla, va da coaforii acea stralucire de care are nevoie.

coada de cal simpla (1)

coada de cal simpla (2)

coada de cal simpla (3)

coada de cal simpla (4)

coada de cal simpla (5)

coada de cal simpla (6)

coada de cal simpla (7)

coada de cal simpla (8)

coada de cal simpla (9)

coada de cal simpla (10)

coada de cal simpla (11)

coada de cal simpla (12)

coada de cal simpla (13)

coada de cal simpla (14)

coada de cal simpla (15)

coada de cal simpla (16)

coada de cal simpla (17)

coada de cal simpla (18)

coada de cal simpla (19)

coada de cal simpla (20)

coada de cal simpla (21)

coada de cal simpla (22)

coada de cal simpla (23)

coada de cal simpla (24)

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!