Ingrijire

Ritual complet de seară care va da roade pe termen lung

septembrie 1, 2020
fata care se machiaza

Ritual complet de seară care va da roade pe termen lung

Sunt convinsă că majoritatea doamnelor și domnișoarelor se trezesc în fiecare zi cu gândul și dorința ca ziua ce urmează să fie cât mai productivă. În acest sens, discutăm despre aplicarea de măști de hidratare, ne propunem să facem mai multă mișcare, dar și să bem mai multă apă.

Cu toate acestea, nu reușim mereu să ne ținem de cuvânt. De aceea, astăzi mi-am propus să punctez câteva reguli de care să ținem cont în fiecare seară, reguli care ne vor ajuta pe termen lung.

Demachierea, curățarea și hidratarea tenului

Fie că ai purtat sau nu machiaj în ziua respectivă, alege să te demachiezi folosind o astfel de apă micelară potrivită tipului tău de ten. Apoi, curăță tenul cu un gel special de curățare. Ultimul pas, dar și cel mai important este să folosești o cremă hidratantă. Alege o cremă fără alcool, parfum sau alți factori iritanți.

De asemenea, fă-ți timp uneori și pentru a aplica o astfel de masca de par. În acest fel, podoaba ta capilară va străluci de frumusețe.

femeie in apa

Ai grijă să dormi cel puțin 7 ore pe noapte

Pentru ca tenul tău, dar și organismul să fie gata pentru o nouă zi, ai grijă să dormi cel puțin 7 ore în fiecare noapte. Nu mereu avem timp, însă acest lucru este important pentru sănătatea ta fizică, dar și pentru cea emoțională.

Schimbă cât mai des fața de pernă

Cel puțin de 2 ori pe săptămână, ai grijă să schimbi față de pernă. În acest fel, vei reuși să îți protejezi tenul și îl vei feri de coșuri sau de iritațiile neplăcute.

Nu uita de igiena orală

Igiena orală este la fel de importantă ca orice alt pas de pe această listă. Curată-ți dinții cu ață dentară și folosește periuța timp de cel puțin trei minute.

Fă-ți o lista cu lucrurile importante pe care le ai de făcut

Pentru ca a doua zi să fie plănuită, fă-ți o listă cu lucrurile importante pe care le ai de făcut, dar și cu o serie de lucruri pe care îți propui să le faci a doua zi. În acest fel, lista te va motiva să fii mult mai productivă.

Citește câteva pagini dintr-o carte

Pentru a avea un somn liniștit, citește câteva pagini dintr-o carte în fiecare seară. Alege o carte care se citește ușor pentru a putea să dormi liniștită și pentru a te odihni cât mai bine.

 

Sfaturile de mai jos sunt extrem de importante deoarece te ajută, pe termen lung, să ai o viață echilibrată.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te aștept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!