Recenzii

Sully: Miracolul de pe raul Hudson – O drama ce merita vazuta

septembrie 7, 2016

Ton Hanks revine pe marile ecrane intr-o drama ce merita vazuta. Un rol de exceptie pus in valoare de catre un actor care a fost clasat in numeroase randuri pe primul loc in topul celor mai buni actori din istorie si care a castigat doua premii Oscar in ani consecutivi pentru: Philadelphia (1993) si Forrest Gump (1994).

De asemenea, Tom Hanks a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind actorul cu cele mai multe filme consecutive care au adus incasari de peste 100 milioane de dolari.

Mai mult decat atat, cand ajungi sa vezi productia iti vei da seama ca personajul, un pilot american cu 42 de ani de zbor la activ este un profesionist cu o cariera nemaipomenita in spate. Chesley „Sully” Sullenberge: erou national. Asa cum l-au numit cetatenii Statelor Unite ale Americii in anul 2009 atunci cand a reusit cu succes sa execute o aterizare de urgenta pe raul Hudson din New York si sa salveze 155 de vieti.

Pe data de 15 ianuarie 2009, intreaga lume a asistat la un eveniment ce a devenit cunoscut sub numele de „Miracolul de pe raul Hudson”, dupa ce capitanul „Sully” Sullenberger a reusit sa-si ghideze aeronava avariata spre apele raului Hudson, unde a efectuat o aterizare fortata care a dus la salvarea celor 155 de persoane aflate la bord. Sunt sigura ca majoritatea ati auzit ce s-a intamplat deorece povestea a fost foarte mediatizata.

Totusi, in ciuda faptului ca Sully a fost aclamat de presa si de public pentru exceptionalele sale abilitati de navigatie aeriana, evenimentul a fost urmat de o ancheta care ameninta sa-i distruga atat reputatia, cat si cariera.

Zborul  1549 va ramane in istorie mult timp de acum inainte, acum si datorita ecranizarii impecabile produse de regizorul Clint Eastwood.

Sully: Miracolul de pe raul Hudson este distribuit in Romania de Freeman Entertainment si are premiera pe data de 9 septembrie.

Actori principali: Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linney

Gen: Drama, Biografic

Regizor: Clint Eastwood

Scenarist: Todd Komarnicki

Durata: 96 minute

Adevaratul erou al povestii, Capitanul Sullenberge

Captain Sully

Eroul cinematografiei, Tom Hankstom-hanks

Trailer

Sully

Sully Miracolul de pe raul Hudson (1)

Sully Miracolul de pe raul Hudson (2)

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!