Recenzii

Thor – Iubire și Tunete, un film antrenant ce are umor, iubire, speranță și multă acțiune

iulie 7, 2022

Thor – Iubire și Tunete, un film antrenant ce are umor, iubire, speranță și multă acțiune

Thor s-a întors, mai puternic decât a fost vreodată. Sala IMAX de la Cinema City a fost neîncăpătoare la avanpremiera Thor – Love And Thunder. Cel mai mare ecran din țară a atras toate privirile, iar tunetele au răsunat cu putere. Thor, Korg, Valkyrie, Gardienii, Jane, sunt pregătiți de luptă.

În al patrulea film Marvel dedicat zeului tunetului, Thor face echipă cu Valkyrie, Korg, dar și cu fosta lui iubită, Jane Foster, pentru a i se opune lui Gorr, un supervillain care vrea să extermine casta zeilor.

Ce îi rezervă viitorul celui care se număra odată printre cei mai puternici zei? Află de pe marile ecrane din 8 iulie. Filmul trebuie neapărat să fie văzut la IMAX. Este absolut fantastic!

Veți fi surprinși să vedeți că două capre extrem de haioase vă vor face să râdeți în hohote. Când o să le vedeți, o să știți despre ce e vorba. Ce îmi place la filmele Marvel este că te țin lipit de scaun, acțiunea este continuă, iar scenele haioase aduc un extra vibe în sală.

Ce mi-a plăcut mult a fost și faptul că la final, toată lumea stă lipită de scaun că urmează acele scene extra specifice filmelor Marvel.

Regia: Taika Waititi
Actori: Taika Waititi, Tessa Thompson, Natalie Portman, Christian Bale, Chris Hemsworth, Karen Gillan
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durata: 119 minute

Premiera în România: 08.07.2022

 

Daca ti-a placut articolul, te astept cu un Like pe pagina mea de Facebook.

 

Citeste si

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x
Sustine-ma cu un like!